Διανομή Τροφίμων στους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Συντάκτης Νewsroom 4 Ιουλίου, 2023 11:55

Διανομή Τροφίμων στους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ο  Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή των εξής προϊόντων : νωπό κρέας (μοσχάρι, κοτόπουλο), ελαιόλαδο, υγρό σαπούνι χεριών, και βρεφικά είδη (μωρομάντηλα, γάλα σκόνη, βρεφικές πάνες, γάλα εβαπορέ για παιδιά, κρέμα ρυζάλευρο).

Οι δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν τη συμμετoχή τους στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ. 


Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις Σάπες την Τετάρτη 05/07 από τις 08:30 – 14:00 και την Πέμπτη 06/07 από τις 08:00-13:30, στον χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος & Σεβαστουπόλεως (αποθήκες της πρώην Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού). Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην Ξυλαγανή την Τετάρτη  05/07 από τις 09:00-14:00 και την Πέμπτη 06/07 από τις 08:00–13:00,  στο χώρο του Αμαξοστασίου (έναντι του στρατοπέδου). 

Οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται την ημέρα και την ώρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν να παραλάβουν τα προϊόντα τους, μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο, που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα». 

pastedGraphic.pngpastedGraphic_1.png
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜHΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ Ε.Π. ΕΒΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ                                     ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ
ΤΕΒΑ/FEAD  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ  Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας   προς τους Απόρους Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής  και Βασικής Υλικής Συνδρομής
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ ΕΤΑΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
«Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους –  Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους και να επιδείξουν την ταυτότητα, την αίτηση ένταξή τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» ή το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει εξουσιοδότηση

Για την παραλαβή των προϊόντων από το σημείο διανομής συστήνεται η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.


Συντάκτης Νewsroom 4 Ιουλίου, 2023 11:55

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV