Συνεχίζεται μέχρι αύριο το πρόβλημα υδροδότησης στο Διδυμότειχο

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 21 Οκτωβρίου, 2019 22:31

Συνεχίζεται μέχρι αύριο το πρόβλημα υδροδότησης στο Διδυμότειχο

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου το πρόβλημα υδροδότησης που είχε δημιουργηθεί εντός της ημέρας θα συνεχιστεί  λόγω του δύσβατου μέρους της όδευσης του δικτύου αλλά και λόγω δύσκολης ορατότητας εντός της νύχτας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η ΔΕΥΑΔ ανακοινώνει ότι μετά το πέρας των προγραμματισμένων για σήμερα εργασιών σύνδεσης του νέου αντλιοστασίου Βάλτου και την έναρξη υδροδότησης της κεντρικής δεξαμενής Παταγής, διαγνώστηκε χαμηλότερη της αναμενομένης πλήρωσης της δεξαμενής, λόγω αφανούς διαρροής, η οποία δε έγινε δυνατό να εντοπιστεί λόγω του δύσβατου της όδευσης του δικτύου και της έλευσης της νύχτας.
Η ΔΕΥΑΔ θα προβεί με το πρώτο φως της ημέρας στον εντοπισμό και αποκατάσταση της αφανούς διαρροής, ενώ παράλληλα με αφορμή τη μη υδροδότηση, η κατασκευαστική εταιρεία θα προβεί στην εκτέλεση του επόμενου σταδίου εργασιών σύνδεσης του αντλιοστασίου Βάλτου ενωρίτερα από το χρόνο που είχε ήδη προγραμματιστεί .
Το τεχνικό προσωπικό της ΔΕΥΑΔ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση από την πλευρά της και ζητά την κατανόηση και την ορθή χρήση των αποθεμάτων νερού, καθώς και την υπομονή σας, συμβάλλοντας ο καθένας από εμάς στη λύση του προβλήματος που έχει προκύψει.

 


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 21 Οκτωβρίου, 2019 22:31

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV