Συνέχεια στην κόντρα Καΐσα – Πέτροβιτς με νέα επιστολή – απάντηση Καΐσα

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Ιανουάριος 12, 2018 11:52

Συνέχεια στην κόντρα Καΐσα – Πέτροβιτς με νέα επιστολή – απάντηση Καΐσα

Η απάντηση του Βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Καΐσα στην προσωπική επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς

 Το θέμα είχε ξεκινήσει με την επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη στο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την τροποποίηση του Κώδικα Φόρου Προστιθέμενης Αξίας, με την οποία από 1/1/2018 καταργούνται οι μειωμένοι συντελεστές που ίσχυαν στη Σαμοθράκη.
Στην συνέχεια απάντηση στην επιστολή έδωσε ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Καΐσας με δική του επιστολή προς το κύριο Πέτροβιτς για να λάβει επιστολή με την απάντηση του κυρίου Πέτροβιτς προς τον ίδιο αυτή την φορά στην οποία και απαντάει ως εξής:

Αξιότιμε κ . Πέτροβιτς,

Θα χαιρόμουν, ιδιαιτέρως, εάν αντί για τα «αυτονόητα» και την «αυτοέπαρση» έπαιρνα μια απάντηση με τα έργα που έχει υλοποιήσει η Περιφέρεια και αυτά που έχει προγραμματίσει να κάνει για τη Σαμοθράκη.

Είναι γνωστό σε όλους μας, ότι από πλευράς χρηματοδότησης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ έχει στη διάθεση της η Περιφέρεια για αυτόν τον σκοπό).
Άλλωστε, αυτό που ενδιαφέρει τους πάντες και πρωτίστως τους κατοίκους του νησιού είναι να υλοποιηθούν τα έργα (γέφυρα, δρόμοι, διάνοιξη ρεμάτων, κατολισθήσεις).

Αναφορικά με το ΦΠΑ, η Κυβέρνηση ήδη αποζημίωσε τους νησιώτες με ποσά που αντιστοιχούν σε διαφορά ΦΠΑ για δαπάνες ετών και όχι εξαμήνου που ζητάτε με την επιστολή σας.

Όσο δε για το ότι έγιναν ή γίνονται τα αυτονόητα, όπως επισκέψεις υπουργών, χρηματοδότηση, επιπλέον αποζημιώσεις, νησιωτικότητα και μεταφορικό ισοδύναμο, ΚΥ Άγονο τύπου Α, γνωρίζετε πολύ καλά ότι για δεκάδες χρόνια όλα αυτά τα αυτονόητα ήταν αδιανόητα για τη Σαμοθράκη.
Καιρός λοιπόν, όλοι μας να κάνουμε το αυτονόητο.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Ιανουάριος 12, 2018 11:52

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter