Σύμπραξη με την παράταξη Μέτιου εισηγείται ο Σιμιτσής

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 23 Αυγούστου, 2019 09:04

Σύμπραξη με την παράταξη Μέτιου εισηγείται ο Σιμιτσής

Την πρόθεση του να συνεργαστεί με την παράταξη του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου έκανε γνωστή μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού “Στο Κόκκινο – Καβάλας” ο επικεφαλής της «Περιφέρειας σε δράση», Κωστής Σιμιτσής.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδα του σταθμού ο Σιμιτσής “δέχθηκε πρόσκληση συνεργασίας από τον κ. Μέτιο από την επομένη των εκλογών. Κι αφού ψηφίστηκαν οι αλλαγές στον “Κλεισθένη” από την Κυβέρνηση της ΝΔ, ξεκαθάρισαν και οι όροι της όποιας συνεργασίας.”

Οι τρόποι με τους οποίους η παράταξη του κ. Σιμιτσή δύναται να συνεργαστεί είναι είτε με συναινετική στάση της παράταξής του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, είτε με συμμετοχή στη βάση προγραμματικής σύγκλισης ή με τη σύμπραξη των δύο παρατάξεων που είναι και η επιλογή που προκρίνει ο κ. Σιμιτσής καθώς υποστηρίζει  «είναι πιο ειλικρινής, διότι, όταν αποφασίσεις να συμμετέχεις στη διοίκηση, πρέπει να συμμετέχεις ενεργητικά μοιραζόμενος και την ευθύνη».

Στο εσωτερικό της παράταξης ,όπως είπε ο κ.Σιμιτσής σε επικοινωνία που είχε με το Ράδιο Έβρος, υπάρχει θετική εισήγηση για την έναρξη των συζητήσεων που θα δείξουν ποιο θα είναι το πλαίσιο με το οποίο θα πραγματοποιηθεί η συνεργασία με την Περιφερειακή αρχή, τονίζοντας ότι υπάρχει “δρόμος ακόμα” μέχρι την τελική επίτευξη της όποια συμφωνίας, καθώς αντίστοιχες συζητήσεις θα πραγματοποιήσει και ο κ. Μέτιος με τη δική του παράταξη.

Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη του κ. Σιμιτσή έχει εκλέξει 5 Περιφερειακούς Συμβούλους στις εκλογές του Μαΐου από τους οποίους έναν στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου (Γιάννη Ζαμπουνίδη), έναν στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης (Δημήτρης Δόντσος),δύο στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας (Κώστας Σιμιτσής, Αρχέλαος Γράνας)και έναν στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας (Ζιμπίδης Γιώργος)


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 23 Αυγούστου, 2019 09:04

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV