Ξεκινούν την Κυριακή τα Φανούρεια

Συντάκτης Νewsroom 23 Αυγούστου, 2019 09:21

Ξεκινούν την Κυριακή τα Φανούρεια

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Ο λαογραφικός πολιτιστικός σύλλογος Άνω Οινόης Ορεστιάδας “Το Κρασοχώρι” σας προσκαλεί για ακόμα μια χρονιά στο 7ο φεστιβάλ “Φανούρεια 2019” που λαμβάνει χώρα προς τιμήν του Αγίου Φανουρίου.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις ξεκινούν από την Κυριακή 25 του μήνα με το “5ο παιδικό εργαστήρι” και ώρα 20:00 στο χώρο του πάρκου της Οινόης.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει: τρισδιάστατο επιτραπέζιο παιχνίδι επί σκηνής για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και τον 2ο διαγωνισμό παιδικής φανουρόπιτας με πλούσια δώρα και πολύ κέφι.
Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 6982362808.Υπεύθυνη βραδιάς Αφροδίτη Παπαδοπούλου

Δευτέρα 26 του μήνα παίρνει την σκυτάλη το 7ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών.
Ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση από το 1ο δημοτικό σχολείο μέχρι και την κεντρική πλατεία νέας Ορεστιάδας πιασμένη σε έναν μεγάλο κύκλο με τους φίλους συλλόγους που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους από μακριά.
Στις 21:00 στο χώρο του φεστιβάλ ξεκινάει η γιορτή με την παρουσίαση των χορευτικών όπου ακολουθεί γλέντι για όλο τον κόσμο!

Οι σύλλογοι που θα μας τιμήσουν φέτος είναι:
-Πολιτιστικος σύλλογος Φωτολίβους Δράμας
-Λαογραφικος χορευτικός όμιλος Σπερχειάδας
-Εκπολιτιστικος καλλιτεχνικός λαογραφικός όμιλος γυναικών Σοφικού
-Λαογραφικος πολιτιστικός σύλλογος Άνω Οινόης Ορεστιάδας “Το Κρασοχωρι”

Την εκδήλωση πλαισιώνει μουσικά η ορχήστρα “Μπάντα Τέτοια”

Τρίτη 27 του μήνα θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στο χώρο του συλλόγου ανήμερα της εορτής του Αγίου Φανουρίου αμέσως μετά το πέρας της λειτουργείας της εκκλησίας

25-26 θα υπάρχει στο χώρο του φεστιβάλ άφθονο φαγητό και ποτό καθώς λαμβάνει χώρα το centering Δημήτρης τα κοτόπουλα Τηλέφωνό κρατήσεων 6983189493


Συντάκτης Νewsroom 23 Αυγούστου, 2019 09:21

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV