Ενώπιον του εισαγγελέα οι πέντε συνοριοφύλακες – Μεταφέρθηκαν από το υπόγειο των Δικαστηρίων

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 30 Μαΐου, 2023 11:08
Swiss Approval

Ενώπιον του εισαγγελέα οι πέντε συνοριοφύλακες – Μεταφέρθηκαν από το υπόγειο των Δικαστηρίων

Μεταφέρθηκαν σήμερα Τρίτη και λίγο πριν τις 11 το πρωί στο Πρωτοδικείο Ορεστιάδας οι πέντε συλληφθέντες συνοριοφύλακες

Οι πέντε συλληφθέντες κατέφθασαν με πέντε περιπολικά, ένα για τον κάθε συλληφθέντα, όπως καταγράφει το επιτόπιο ρεπορτάζ του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ. Οι αστυνομικοί που τους συνόδευσαν οδήγησαν τους συλληφθέντες συναδέλφους τους από το υπόγειο του κτηρίου για την διασφάλιση της ανωνυμίας και των προσωπικών δεδομένων των συλληφθέντων. Να σημειωθεί ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που μεταφέρονται συλληφθέντες με αυτόν τον τρόπο στο κτήριο του Πρωτοδικείου.

Αυτήν την ώρα οι συλληφθέντες βρίσκονται ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία αναμένεται να τους παραπέμψει στον ανακριτή. Οι συλληφθέντες αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Swiss Approval

~~~

🔴 ΕΞΕΛΙΞΗ – ΤΩΡΑ (14:15) – Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ράδιο Έβρος, καθώς η διαδικασία εξελίσσεται, για την Παρασκευή 2 Ιουνίου έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν οι 5 συλληφθέντες συνοριοφύλακες οι οποίοι παραμένουν ως αυτή την ώρα στο γραφείο του Ανακριτή, στο Πρωτοδικείο της Ορεστιάδας.

~~~

🔴 Τελευταία ενημέρωση (15:15) – Ολοκληρώθηκε η διαδικασία, επιβεβαιώνεται ότι δόθηκε προθεσμία να απολογηθούν οι 5 κατηγορούμενοι συνοριοφύλακες την Παρασκευή στις 10:00 π.μ. με ενδεχόμενη νέα προθεσμία που θα αποφασιστεί τότε, για την Κυριακή 4/6. Συνήγορος όλων των κατηγορουμένων ανέλαβε δικηγόρος από την Ορεστιάδα, με τον έναν εκ των 5 να έχει ορίσει και 2ο δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε αναλυτικά το θέμα ΕΔΩ

______


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 30 Μαΐου, 2023 11:08

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV