Στην Εθνική ο Θεμελής του Ορέστη Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom Απρίλιος 9, 2019 18:32

Στην Εθνική ο Θεμελής του Ορέστη Ορεστιάδας

Την κλήση του 15χρονου Θωμά Θεμελή στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Παίδων ανακοίνωσε η ΕΠΣ Έβρου

Ο Θωμάς Θεμελής όπως ανακοίνωσε σχετικά η ΕΠΣ Έβρου κλήθηκε επίσημα “για δεύτερη φορά” στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Παίδων Κ-15 που θα γίνει στο Καρπενήσι από τις 22 έως τις 25/04/2019. Ο 15χρονος αμυντικός  (η θέση που αγωνίζεται είναι στόπερ) είναι μέλος της  Κ16 του Ορέστη Ορεστιάδας αλλά και της ανδρικής ομάδας επίσης είναι αναντικατάστατο μέλος της μεικτής της ΕΠΣ Έβρου! Όπως φαίνεται το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά , μιας και ο φέρελπις νέος είναι γιος του Στέλιου Θεμελή ο οποίος επί σειρά ετών αγωνίσθηκε στους Μπλε της Ορεστιάδας -σε άλλη όμως θέση- ενώ τα τελευταία χρόνια φοράει την φανέλα του Α.Ο.Νεοχωρίου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στις 8 Απριλίου έφθασε στα γραφεία μας η πρόσκληση από την ΕΠΟ η οποία προσκαλεί τον ποδοσφαιριστή του Ορέστη Ορεστιάδας και παίκτη της Μικτής ΝΕΩΝ Κ-16 Θεμελή Θωμά στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Παίδων Κ-15 που θα γίνει στο Καρπενήσι στις 22-25/04/2019. Είναι η δεύτερη φορά που προσκαλείτε ο ίδιος ποδοσφαιριστής και είναι τιμή του Εβρίτικου ποδοσφαίρου να μας εκπροσωπούν ποδοσφαιριστές μας στις εθνικές ομάδες.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Θεμελή Θωμά
Εκ του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

Η κεντρική φώτο είναι από τον αγώνα της Κυριακής Ορέστης Ορεστιάδας – Θράκης Φερών  5-0 στον οποίο αγωνίσθηκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ,δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ με ένα κλικ εδώ


Συντάκτης Νewsroom Απρίλιος 9, 2019 18:32

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter