Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στη Θράκη – Στην Ξάνθη κεντρική ομιλία την Πέμπτη

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 25 Απριλίου, 2023 09:56

Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στη Θράκη – Στην Ξάνθη κεντρική ομιλία την Πέμπτη

Ένα μήνα μετά την τελευταία του περιοδεία στον Έβρο, κατά την οποία επισκέφθηκε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Σουφλί, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για τη νέα επέκταση του Φράχτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει στην περιοχή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το προηγούμενο διάστημα αναμένετο ο κ. Μητσοτάκης να πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στο σύνολο της Θράκης (Έβρο, Ροδόπη και Ξάνθη) την Κυριακή 30 Απριλίου, την Πρωτομαγιά – Δευτέρα – και την Τρίτη 2 Μαΐου 2023, να κάνει και τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου, παράλληλα με τις συναντήσεις του με φορείς και επαγγελματίες της περιοχής.

Ουσιαστικά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από καμία επίσημη πηγή, ωστόσο αυτό που τελικά προκύπτει είναι πως ο πρωθυπουργός την Πέμπτη 27.04.2023 θα βρίσκεται στην Ξάνθη για κεντρική ομιλία του στο δημοτικό αμφιθέατρο. Ουσιαστικά αυτή θα είναι και η επίσημη προεκλογική επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή ως Προέδρου της ΝΔ, μετά την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου με την παύση εργασιών της Βουλής. Τις επόμενες ώρες ή μέρες αναμένεται να δημοσιευθεί το πλήρες πρόγραμμα, ώστε να διαπιστωθεί αν θα συμπεριληφθούν τελικά και άλλες επισκέψεις του κ. Μητσοτάκη στους υπόλοιπους νομούς της Θράκης.


Αναλυτικά, αναφέρει το xanthinea.gr

Στην Ξάνθη την Πέμπτη ο Μητσοτάκης – Ομιλία στο Δημοτικό Αμφιθέατρο

Στην Ξάνθη θα βρεθεί την Πέμπτη (27/04) ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Ξάνθη. Στην τελευταία περιοδεία του στη Θράκη βρέθηκε για λίγη ώρα στο κέντρο της Ξάνθης, όπου περπάτησε στην αγορά και πραγματοποίησε μια σύντομη ομιλία στην κεντρική πλατεία.

Την Πέμπτη θα έχει επαφές με στελέχη της ΝΔ αλλά και εκπροσώπους φορέων και οργανώσεων, προχωρώντας σε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της Κυβέρνησης και καταγράφοντας απόψεις και επισημάνσεις.

Θα ακολουθήσει ομιλία, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο της πόλης στις 19:00 το απόγευμα. Στην ομιλία του ο ίδιος αναμένεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ και να προχωρήσει σε ανακοινώσεις μέτρων που θα θέσει σε εφαρμογή εάν και εφόσον επανεκλεγεί Πρωθυπουργός. 


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 25 Απριλίου, 2023 09:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV