Σύσκεψη για τις τουριστικές προοπτικές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 4 Μαρτίου, 2024 17:50
Swiss Approval

Σύσκεψη για τις τουριστικές προοπτικές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ευρεία σύσκεψη με θέμα τις τουριστικές προοπτικές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλου Τοψίδη στην Κομοτηνή. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων Θάσου Πάρης Παρασχούδης, Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης, Δράμας Άγγελος Καλλίας και Θράκης Απόστολος Παλακίδης καθώς και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Παναγιώτης Αρχοντής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Αντώνης Πατακάκης, αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΠΑΜΘ σχετικά με το συγκεκριμένο αντικείμενο. 

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης καταγράφηκαν οι θέσεις, οι απόψεις και οι προτάσεις των ξενοδόχων, έτσι όπως καταγραφεί από τα θεσμικά όργανα που εκπροσωπούν και με στόχο πάντα την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της κάθε Περιφερειακής Ενότητας αλλά και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνολικά. 


Στόχος της διοίκησης, όπως επεσήμανε ο κ. Περιφερειάρχης είναι πάντα η σύνθεση των απόψεων ώστε κάθε ενέργεια που δρομολογείται να αποφέρει το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα και να συνδράμει στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος, με απώτερο στόχο φυσικά την συνολική ενδυνάμωση του κλάδου και των απασχολούμενων σε αυτόν. 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 4 Μαρτίου, 2024 17:50
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV