Πρόεδρος στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ ο Βασίλης Μαυρίδης

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 4 Μαρτίου, 2024 23:37
Swiss Approval

Πρόεδρος στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ ο Βασίλης Μαυρίδης

Έγινε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση για τον ορισμό αξιωμάτων στο Εποπτικό Σύμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), μετά τις εκλογές του Σαββάτου για όλα τα όργανα της Ένωσης, κατά τις οποίες είχε εκλεγεί ο πρώην δήμαρχος Ορεστιάδας και νυν δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μαυρίδης μαζί με άλλους έξι συναδέλφους του αυτοδιοικητικούς.

Στη σημερινή συνεδρίαση, ο κ. Μαυρίδης εκλέχθηκε Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου για την περίοδο 2024-2028, με αντιπρόεδρο τον Σιώμο Βλάσση (δημοτικό Σύμβουλο Πεντέλης) και Γραματέα τον Κουπτσίδη Δημοσθένη (δημοτικό σύμβουλο Γρεβενών). Τα υπόλοιπα Μέλη είναι οι: Κουκάς Κωνσταντίνος (δημ. σύμβ. Μυκόνου), Κεγκέρογλου Βασίλης (δήμαρχος Μίνωα-Πεδιάδας), Λιόλιος Νικόλαος (δημ. σύμβ. Λοκρών) και Καψάλης Κωνσταντίνος (δήμαρχος Πωγωνίου).


Ο κ. Μαυρίδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε δήλωσή του στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσιεύοντας τα εξής: “Σήμερα είχα τη μεγάλη τιμή να εκλεγώ προέδρος του Εποπτικού Συμβουλίου (Ε.Σ) της Κ.Ε.Δ.Ε. Επτά ισάξιοι συνάδελφοι (δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι) θα προσπαθήσουμε ενωμένοι να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των αυτοδιοικητικών της χώρας”.

Εντωμεταξύ νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ εξελέγη ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι». Στη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου εξελέγη ­­­­o Γρηγόρης Κωνσταντέλλος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στη θέση του Β΄ Αντιπροέδρου  ο Γεώργιος Παπαναστασίου Δήμαρχος Αγρινίου και στη θέση του Γενικού Γραμματέα ο Δημήτρης Καφαντάρης, Δημοτικός Σύμβουλος Πύλου  Νέστορος.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 4 Μαρτίου, 2024 23:37
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV