Συντάξεις Μαρτίου 2023: Νωρίτερα οι πληρωμές λόγω Καθαράς Δευτέρας

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Φεβρουαρίου, 2023 11:20

Συντάξεις Μαρτίου 2023: Νωρίτερα οι πληρωμές λόγω Καθαράς Δευτέρας

Την τελευταία εργάσιμη εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις, κύριες και επικουρικές, για τον Μάρτιο στους συνταξιούχους.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τον ΕΦΚΑ η διαδικασία των πληρωμών θα αρχίσει την Τετάρτη 22 Φεβρουάριου και η αποπληρωμή θα έχει ολοκληρωθεί ως τη Δευτέρα 27 του μήνα, με τα χρήματα να καταβάλλονται κατά μία ημέρα νωρίτερα, λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι πληρωμές θα γίνουν:


  • Την Τετάρτη 22 Φεβρουάριου 2023 θα πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 θα γίνει η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8
  • Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 24 και 27 Φεβρουαρίου

Πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων την ίδια ημερομηνία

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση

Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Μαρτίου 2023 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Φεβρουαρίου, 2023 11:20

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV