Η Democritus Racing Team παρουσιάζει το δεύτερο μονοθέσιο όχημά της

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Φεβρουαρίου, 2023 11:49

Η Democritus Racing Team παρουσιάζει το δεύτερο μονοθέσιο όχημά της

Η αγωνιστική ομάδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης DRT συμπληρώνει έξι χρόνια στο χώρο του Formula Student και συνεχίζει να προχωρά δυναμικά, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στον χώρο της ηλεκτροκίνησης, στοχεύοντας σε μεγαλύτερες επιτυχίες τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Η Democritus Racing Team powered by RODOPI, ξεκινά τη φετινή  αγωνιστική χρονιά με την παρουσίαση των σχεδίων του δεύτερου ηλεκτρικού μονοθέσιου οχήματός της.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023  και ώρα 17.00,  η ομάδα θα παρουσιάσει τον σχεδιασμό του νέου της μονοθέσιου, στον χώρο του Δημοτικού Αμφιθέατρου Ξάνθης. Πρόκειται για το πρώτο event της χρονιάς της ομάδας, που σηματοδοτεί  και την έναρξη της κατασκευαστικής περιόδου του νέου ηλεκτρικού αγωνιστικού μονοθέσιου.


Γνωρίστε το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας και τους χορηγούς που στηρίζουν τις προσπάθειές της.

Κάντε την δωρεάν κράτηση της θέσης σας μέσω του link: https://fienta.com/drt-designs-showcase-event-2022-23-season

Η Democritus Racing Team, γνωστή και ως DRT, είναι η αγωνιστική ομάδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Ιδρύθηκε το 2015 και από τότε σχεδιάζει και κατασκευάζει τα δικά της πρωτότυπα μονοθέσια τύπου Formula Student με τα οποία αγωνίζεται στους πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς FSAE. Έως το 2021 αγωνιζόταν με την “Αργώ”, το βενζινοκίνητό της μονοθέσιο. Από τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους έκανε τη δυναμική μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση και  κατασκεύασε  το πρώτο EV μονοθέσιό της.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Φεβρουαρίου, 2023 11:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV