Για 6η χρονιά το Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο «ΦΑΡΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ 2024» στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Απριλίου, 2024 12:01

Για 6η χρονιά το Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο «ΦΑΡΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ 2024» στην Αλεξανδρούπολη

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Πνευμονολογική Κλινική και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Ιατρική του Ύπνου” του Δ.Π.Θ. μαζί με το Ίδρυμα Έρευνας Αναπνευστικών Νοσημάτων και Διαταραχών Ύπνου και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας συνδιοργανώνουν το Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «ΦΑΡΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ 2024».

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Astir Egnatia στην Αλεξανδρούπολη, από τις 12 έως τις 14 Απριλίου 2024 με δια ζώσης συμμετοχή και ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση.

Η προσεκτική επιλογή της θεματολογίας, με έμφαση στις νεότερες εξελίξεις σε όλα τα νοσήματα του αναπνευστικού, αποτελεί εγγύηση για την εκπλήρωση των επιστημονικών σκοπών του Συνεδρίου. Όπως πάντα υπάρχουν παράλληλες δράσεις που αφορούν στη σύνδεση με την τοπική κοινωνία.

Swiss Approval

Φέτος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η διάλεξη της προσκεκλημένης ομιλήτριας, κ. Α. Γιαννακίδου, Προέδρου και Διευθύντριας του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης στην τελετή έναρξης με θέμα: «Θράκη: ένα χωνευτήρι πολιτισμών».

Σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξανδρούπολης και το Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης, οργανώνεται δενδροφύτευση, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στις 09.00 π.μ., σε μια προσπάθεια αποκατάστασης των καταστροφών που προκάλεσε η φωτιά του Αυγούστου του 2023, στον ευρύτερο χώρο του Τμήματος Ιατρικής του Δ.Π.Θ.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Απριλίου, 2024 12:01

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV