Συλλήψεις δύο ατόμων για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη – Άλλες τρεις συλλήψεις στη Δράμα

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 6 Νοεμβρίου, 2023 09:44

Συλλήψεις δύο ατόμων για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη – Άλλες τρεις συλλήψεις στη Δράμα

Συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δύο ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Κατασχέθηκε μεταξύ άλλων ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 461,5 γραμμαρίων

Συνελήφθησαν στις 4 & 5-11-2023, σε περιοχές του Έβρου και της Δράμας από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Δράμας, πέντε ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δύο ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. 

Swiss Approval

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, προχθές το μεσημέρι σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησαν συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς.

Συγκεκριμένα, όπως  διαπιστώθηκε ο ένας εξ΄ αυτών προμηθεύτηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 7,6 γραμμαρίων από τον έτερο δράστη, η οποία και κατασχέθηκε, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του τελευταίου σε οικισμό του Έβρου με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «JACK» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 συσκευασίες και 1 βάζο με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 195 γραμμαρίων,
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • 1 θρυμματιστής,
  • 1 κινητό τηλέφωνο
  • και χρηματικό ποσό.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική οδό Δράμας – Σερρών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, τρεις ημεδαποί, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών από τους δράστες στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν οι δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να απορρίπτουν στο έδαφος, προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 258,9 γραμμαρίων η οποία και κατασχέθηκε.

Επιπλέον κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων και χρηματικά ποσά τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.

Οι δικογραφίες θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 6 Νοεμβρίου, 2023 09:44

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV