Σ. Κασσελάκης και Ε. Τσακαλώτος βρέθηκαν χθες στον Έβρο

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 5 Σεπτεμβρίου, 2023 10:51

Σ. Κασσελάκης και Ε. Τσακαλώτος βρέθηκαν χθες στον Έβρο

Ο Έβρος έχει μεγάλο περιθώριο να γίνει αναπτυξιακός, οικονομικός και ενεργειακός κόμβος” τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελακης, επισκεπτόμενος το μεσημέρι την Αλεξανδρούπολη και το δάσος της Δαδιάς.

“Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης είναι, κατά τη γνώμη μου, μάλλον το πιο σημαντικό λιμάνι της Ελλάδας” πρόσθεσε και συνέχισε: “Υπάρχει μεγάλη τεχνογνωσία και στο αεροδρόμιο και στις τοπικές αρχές φορείς , άρα πρέπει να δούμε πως η αποκέντρωση γίνεται πραγματικότητα”.

Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε το συντονιστικό της Πυροσβεστικής στο αεροδρόμιο και τις πυρόπληκτες περιοχές σε Δίκελλα και Μάκρη, αλλά και το κέντρο Ενημέρωσης της Μονάδας Διαχείρισης Δέλτα Έβρου – Δαδιάς, στον οικισμό της Δαδιάς.


“Υπάρχει μια μεγάλη οικολογική καταστροφή δυστυχώς, είναι ένα μεγάλο πλήγμα και πρέπει να στηριχθεί ο πληθυσμός – η ψυχολογία του είναι ρημαγμένη δυστυχώς – και πρέπει να παρέχουμε όλα τα μέτρα που μπορεί μια πολιτεία να παρέχει” είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: “Το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα, άμεσα, για όλη την Ελλάδα”.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε και στο μήνυμα που φέρνει η υποψηφιότητα του. “Το θέμα είναι πως αλλάζουμε από μέσα, για να μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο έξω” είπε ο κ. Κασσελάκης και συνέχισε: “Νομίζω, ότι  απευθύνομαι σε έναν ευρύ, προοδευτικό κόσμο, με αξιοπιστία και με τη ψυχική δύναμη να πετύχω δύσκολους στόχους απέναντι σε μηχανισμούς που είναι πάρα πολύ δυνατοί “. 

Την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Την Δευτέρα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε και ένας ακόμα υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο κ. Τσακαλώτος βρέθηκε στην περιοχή στα πλαίσια περιοδείας λόγω της υποψηφιότητάς του στην βόρεια Ελλάδα, πραγματοποίησε ομιλία και ενημερώθηκε για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή του Έβρου. Στην συνέχεια του προγράμματός του επισκέφθηκε την Ροδόπη και πραγματοποίησε ομιλία στην Κομοτηνή.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 5 Σεπτεμβρίου, 2023 10:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV