Πού δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ποτέ απορρυπαντικό πιάτων

Συντάκτης Νewsroom 11 Σεπτεμβρίου, 2019 16:45

Πού δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ποτέ απορρυπαντικό πιάτων

Μπορεί να χρησιμοποιούμε το απορρυπαντικό των πιάτων για να καθαρίσουμε διάφορα σημεία του σπιτιού αλλά αυτό δεν είναι πάντα καλό γιατί υπάρχουν επιφάνειες στις οποίες δεν πρέπει ποτέ να βάλετε σαπούνι πιάτων.

Δείτε μερικές από αυτές…

Πλυντήριο πιάτων

Το σαπούνι αυτό είναι κατάλληλο για τα πιάτα και τα ποτήρια μας αλλά σίγουρα δεν κάνει για το πλυντήριο πιάτων. Η συγκεκριμένη συσκευή είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να πλένει με λίγο αφρό ο οποίος ξεβγάζεται εύκολα από τα πιάτα. Αν εσείς χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό πιάτων ο αφρός που θα δημιουργηθεί θα είναι έντονος και τα πιάτα ενδεχομένως να μην ξεπλυθούν καλά.

Καθρέπτες και παράθυρα

Για να διατηρείτε τα τζάμια σας αστραφτερά χωρίς θαμπάδες τότε δεν θα πρέπει να καθαρίσετε τις γυάλινες επιφάνειες με σαπούνι πιάτων. Προτιμήστε το συμβατικό καθαριστικό τζαμιών ή νερό με ξύδι.

Αυτοκίνητο

Καλύτερα να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε καθαριστικό πιάτων στο αυτοκίνητό σας γιατί το αποτέλεσμα δεν θα σας αρέσει καθόλου. Το σαπούνι πιάτων θολώνει τη βαφή του αυτοκινήτου και ξεθωριάζει το χρώμα, ενώ επιπλέον η σαπουνάδα που δημιουργείται είναι πολύ έντονη και θα χρειαστείτε μπόλικο νερό για να την ξεπλύνετε.


Συντάκτης Νewsroom 11 Σεπτεμβρίου, 2019 16:45

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV