Παρουσίαση Βιβλίου “Το Δώρο” του Στέφανου Ξενάκη

Συντάκτης Νewsroom 30 Μαρτίου, 2019 14:51

Παρουσίαση Βιβλίου “Το Δώρο” του Στέφανου Ξενάκη

 Το βιβλιοπωλείο ΚΟΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ και οι εκδόσεις KEY BOOKS με χαρά σας προσκαλούν στην παρουσίαση του εκδοτικού φαινομένου “Το Δώρο” του Στέφανου Ξενάκη.

Ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης θα βρίσκεται στον φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης και ΔΕΝ θα μιλήσει για “Το Δώρο”!

Θα το ανοίξει ώστε να το μοιραστεί μαζί μας….
Άλλωστε…”Κάθε μέρα είναι ένα Δώρο. Να το ανοίγεις. Μην το πετάς.
Η Ζωή η ίδια είναι Δώρο. Να τη ζεις. Μην την προσπερνάς.”

Η εκδήλωση παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 και ώρα 18:30 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Κάθε μέρα είναι ένα Δώρο.

Να το ανοίγεις. Μην το πετάς.

Η Ζωή η ίδια είναι Δώρο.

Να τη ζεις. Μην την προσπερνάς.

ΤΟ ΔΩΡΟ εκτυλίσσεται μέσα από μια σειρά καθημερινών ιστοριών, μια σειρά θαυμάτων που συμβαίνουν σε όλους μας. Αυτά που συχνά τα προσπερνάμε.

Διαβάζοντας τη μία ιστορία μετά την άλλη, αργά αλλά σταθερά, θα βυθιστείς στον εσωτερικό σου κόσμο, θα αναμετρηθείς με τις αποφάσεις που έχεις πάρει, με τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι, με τον τρόπο με τον οποίο ζεις. Και δεν θα ξεχάσεις ούτε στιγμή ότι η ζωή η ίδια είναι Δώρο.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Στέφανος Ξενάκης, εδώ και καιρό, ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ, ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας από την πρώτη κιόλας δημοτικού. Περήφανος πατέρας 2 κοριτσιών ηλικίας 6 και 9, της Αύρας και της Αίνειας.

"Το Δώρο" του Στέφανου Ξενάκη

 


Συντάκτης Νewsroom 30 Μαρτίου, 2019 14:51

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV