Παρέμβαση Καζαλτζή για το τμήμα της Κτηνιατρικής

Συντάκτης Νewsroom Ιανουάριος 11, 2019 11:06

Παρέμβαση Καζαλτζή για το τμήμα της Κτηνιατρικής

Την πρώτη του πολιτική παρέμβαση μετά την ανακοίνωση του συνδυασμού του έκανε ο Χρήστος Καζαλτζής.

Συγκεκριμένα σε επιστολή που έστειλε προς τα ΜΜΕ κατακρίνει τη στάση του Δήμου Ορεστιάδας σχετικά με το ζήτημα της διεκδίκησης τμήματος Κτηνιατρικής στην πόλη της Ορεστιάδας:

Τα τελευταία χρόνια με πολλή ευκολία και  με πολλές δήθεν αντιδράσεις συζητάμε για τα χαμένα πανεπιστημιακά  τμήματα που δεν ιδρύθηκαν  ΠΟΤΕ στην περιοχή του Δήμου Ορεστιάδας.

Σίγουρα στην περιοχή μας,  λόγω των ιδιαίτερων και ευαίσθητων χαρακτηριστικών που έχει αλλά και την ραγδαία μείωση του πληθυσμού, θα αποτελούσε αυτονόητο  για κάθε νοήμων νου, ότι η ίδρυση και εγκατάσταση πανεπιστημιακών τμημάτων είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Από την άλλη πλευρά όμως, παρατηρούμε ΜΟΝΟ την κινητικότητα από πλευράς του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την εγκατάσταση του τμήματος Κτηνιατρικής  στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, αν εγκριθεί ως τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι στον Δήμο Ορεστιάδας η κτηνοτροφία αποτελεί έναν από τους βασικούς πνεύμονες οικονομικής ανάπτυξης. Τι κάνει η νυν δημοτική αρχή του δήμου Ορεστιάδας για το συγκεκριμένο θέμα;

Πάλι θα παραμείνουμε θεατές στο ίδιο έργο;

Εκ του Συνδυασμού
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

Χρήστος Καζαλτζής
(Επικεφαλής)


Συντάκτης Νewsroom Ιανουάριος 11, 2019 11:06

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter