ΠΑΜΘ: Η επίσημη ανακοίνωση για τις αλλαγές Αντιπεριφερειαρχών Π.Ε. Έβρου & Αγροτικής Ανάπτυξης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 27 Οκτωβρίου, 2023 14:41

ΠΑΜΘ: Η επίσημη ανακοίνωση για τις αλλαγές Αντιπεριφερειαρχών Π.Ε. Έβρου & Αγροτικής Ανάπτυξης

Επίσημα πλέον σήμερα, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ενημέρωσε η Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τις αλλαγές στις θέσεις Αντιπεριφερειαρχών

Μετά από την ανακοίνωση της παραίτησης Πέτροβιτς από την θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Έβρου, αλλά και σχετικά δημοσιεύματα, πλέον η επίσημη ανακοίνωση από την Περιφέρεια επιβεβαιώνει πως την θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Έβρου αναλαμβάνει ο Βασίλης Δελησταμάτης, ενώ ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης Τζιχάν Ιμάμογλου αναλαμβάνει πλέον θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής, θέση δηλαδή που κατείχε ο κ. Δελησταμάτης.

Η θητεία και των δύο ωστόσο στα νέα τους καθήκοντα θα διαρκέσει μόλις δύο μήνες καθώς από 1ης Ιανουαρίου 2024 θα αναλάβει καθήκοντα πλέον η νέα διοίκηση της Περιφέρειας όπως αναδείχτηκε μετά τις πρόσφατες εκλογές.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νέος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου ο Βασίλης Δελησταμάτης – Καθήκοντα Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη  Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής αναλαμβάνει ο Τζιχάν Ιμάμογλου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου:

1. Ο κ. Βασίλης Δελησταμάτης αναλαμβάνει καθήκοντα χωρικού Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Έβρου μετά την παραίτηση του κ. Δημήτρη Πέτροβιτς.

2. Ο κ. Τζιχάν Ιμάμογλου αναλαμβάνει θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Σχετικό θέμα:


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 27 Οκτωβρίου, 2023 14:41

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV