Ορεστιάδα: Πρωινή αναστάτωση από όχημα σε τρελή πορεία

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Φεβρουαρίου, 2024 10:32

Ορεστιάδα: Πρωινή αναστάτωση από όχημα σε τρελή πορεία

Περιστατικό με οδηγό που πραγματοποιούσε επικίνδυνη πορεία σημειώθηκε νωρίς σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου γύρω στις 7 το πρωί, στον δρόμο Ορεστιάδα προς Πύργο.

Όπως ενημέρωσαν ακροατές το ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ παρά το γεγονός ότι το ΙΧ κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, βγαίνοντας πολλές φορές από την προκαθορισμένη πορεία και εισερχόταν συνεχώς στο αντίθετο ρεύμα με τον κίνδυνο ατυχήματος με άλλο διερχόμενο όχημα να είναι ορατός. Πίσω από το ΙΧ δημιουργήθηκε ουρά οχημάτων, μεταξύ αυτών και ένα σχολικό λεωφορείο του οποίου ο οδηγός μάλιστα απέτρεψε πιθανές προσπεράσεις για να μην υπάρξει ατύχημα.

Οι διερχόμενοι κάλεσαν την αστυνομία για να ενημερώσουν για το περιστατικό ενώ ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα. Παρά το ότι υπήρξαν πολλές εικασίες από τους διερχόμενους για την αιτία επισήμως οι αρχές δεν έχουν γνωστοποιήσει λεπτομέρειες για το περιστατικό. Ωστόσο μόλις χθες υπήρξε περιστατικό με μαύρο τζιπ που πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς στην Ορεστιάδα στην προσπάθεια του να διαφύγει από την αστυνομία, περιστατικό μάλιστα που συνδεόταν με διακίνηση παράτυπων μεταναστών (δείτε αναλυτικά το θέμα ΕΔΩ). Παρά τις ανησυχίες, από τις πρώτες πληροφορίες δεν φαίνεται τα δυο περιστατικά να συνδέονται μεταξύ τους, σε κάθε περίπτωση όμως καλό είναι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.


Το βίντεο από την πορεία του οχήματος σήμερα το πρωί απέστειλε στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ακροάτρια:

https://www.facebook.com/reel/1430265014585341


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Φεβρουαρίου, 2024 10:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV