Ορεστιάδα: Τζιπ πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς – Καταδίωξη από την Αστυνομία

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 15 Φεβρουαρίου, 2024 10:39

Ορεστιάδα: Τζιπ πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς – Καταδίωξη από την Αστυνομία

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, το πρωί, στους δρόμους της Ορεστιάδας και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή Σαγήνης, ΕΒΖ, και Νοτίου Κόμβου καθώς δύο οχήματα της αστυνομίας με σειρήνες καταδίωκαν μαύρο τζιπ.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ, το τζιπ έφερε εμφανή σημάδια πρόσκρουσης και στην πορεία έσκασε και λάστιχό του συνέχισε όμως την πορεία του και πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς κατά την προσπάθειά του να διαφύγει από τα οχήματα της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του radioevros.gr, το όχημα συνδέεται με περιστατικό διακίνησης και είτε εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. είτε δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών οπότε και ακολούθησε καταδίωξη.

Λίγα λεπτά αργότερα το περιστατικό έληξε καθώς η αστυνομία κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα στην περιοχή της ΕΒΖ. Πολλοί από τους περαστικούς και τους αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο αναστατώθηκαν από την ανεξέλεγκτη πορεία του τζιπ το οποίο ανέβηκε μέχρι και σε πεζοδρόμιο για να γλιτώσει την σύλληψη ωστόσο ευτυχώς το περιστατικό έληξε χωρίς να προκληθεί κάποιο ατύχημα.


Χαρακτηριστικό το σχόλιο ακροάτριας στην ανάρτηση του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ:

Πριν λίγο πέρασε από μπροστά μας ανέβηκε στο πεζοδρόμιο στο κοσμοπλας κ έσκασε το λάστιχο του αλλά συνέχισε προς Σαγήνη κ ξαναγύρισε προς τον νότιο κόμβο, σοκ πάθαμε από τύχη γλίτωσαν τα αυτοκίνητα!!! Να τον ακολουθούν περιπολικά κ να μην σταματάει…

Το βίντεο με το περιστατικό κατέγραψε και έστειλε ακροάτρια στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ:

https://www.facebook.com/reel/1078116506669194


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 15 Φεβρουαρίου, 2024 10:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV