Ορεστιάδα: Παρουσίαση βιβλίου με αφορμή την γιορτή της μητέρας

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 10 Μαΐου, 2019 09:39

Ορεστιάδα: Παρουσίαση βιβλίου με αφορμή την γιορτή της μητέρας

Ο Σύλλογος Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας “Φιλόπτωχος Αδελφότης” διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.

Ο Σύλλογος Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας “Φιλόπτωχος Αδελφότης”, εορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας σας προσκαλεί στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Βιέννη, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 6:30 μ.μ. για ένα ξεχωριστό απόγευμα, τιμώντας το πρόσωπο της μητέρας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιάσει η συγγραφέας κ. Μαρία Βρετοπούλου, το βιβλίο της με τίτλο “Όλα Όσα Σκέφτονται οι Γυναίκες”, εκδόσεις iWrite.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μέσα από την προσωπική της εμπειρία, μια σύγχρονη γυναίκα, μητέρα και δικηγόρος η Μαρία Βρετοπούλου, αναλύει με μεγάλη δόση αλήθειας και ακόμη μεγαλύτερη δόση χιούμορ, τις σχέσεις των γυναικών με τους άντρες, το χρήμα, την ομορφιά, τον γάμο –και το διαζύγιο, μιας και αυτά πάνε… πακέτο, τις περισσότερες φορές–, την Ελληνίδα… μάνα και φυσικά την πεθερά, αλλά και τις φίλες της.

Γιατί «αν με ρωτάς, το άλλο μας μισό δεν βρίσκεται ούτε στους συντρόφους ούτε στους συζύγους. Το άλλο μας μισό είναι η καλύτερή μας φίλη[…]Έτσι είναι, αγαπητή μου, που τις χαρές, όταν τις μοιράζεσαι γίνονται άλλες τόσες. Τις λύπες, όμως, έτσι και δεν έχεις να τις μοιραστείς γίνονται φορτίο ασήκωτο. Και σε ρωτάω τώρα, είδες καμία που έχει πραγματικές φιλίες να καταπίνει τα Zanax πέντε-πέντε; Καμία».

Οπότε, βάλε καφέ, φίλη, και κάτσε να τα πούμε, να γελάσουμε, να τα βρούμε, να συλλογιστούμε, να διαφωνήσουμε και να τα ξαναβρούμε…

Σύλλογος Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας "Φιλόπτωχος Αδελφότης, παρουσίαση βιβλίου

 


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 10 Μαΐου, 2019 09:39

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV