Άνοιξε τις πύλες της χθες η 17η Ανθοκομική Έκθεση Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 10 Μαΐου, 2019 10:25

Άνοιξε τις πύλες της χθες η 17η Ανθοκομική Έκθεση Ορεστιάδας

Άνοιξε τις πύλες της χθες Πέμπτη 9 Μαίου 2019 η 17η Ανθοκομική Έκθεση Ορεστιάδας. Μετά τον αγιασμό ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑΟ κ. Αρχοντίδη Αρχοντή, τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Μαυρίδη Βασίλη και την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μυλωνά Φιλιώ.

Ο πρόεδρος καλωσόρισε τον κόσμο που παρευρέθηκε στα εγκαίνια της Έκθεσης, ευχαρίστησε τους παραγωγούς που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα της ΔΗΚΕΠΑΟ και τόνισε ότι η Ανθοκομική Έκθεση αποτελεί έναν ισχυρό πολιτιστικό θεσμό τον οποίο οφείλουμε να ενισχύουμε διαρκώς για τον λόγο αυτό και με αφορμή την 17η Ανθοκομική Έκθεση ανακοίνωσε ότι ξεκινάει μια σημαντική και διαρκής συνεργασία της ΔΗΚΕΠΑΟ με τον Εμπορικό Σύλλογο Ορεστιάδας αναγνωρίζοντας τον ως ένα σημαντικό εταίρο με τον οποίο οφείλουμε και θα συμπορευτούμε μαζί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος της πόλης εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στους παραγωγούς, εμπόρους κ φορείς που συμμετέχουν στην έκθεση και επικρότησε την συνεργασία της ΔΗΚΕΠΑΟ με τον Εμπορικό Σύλλογο Ορεστιάδας τονίζοντας ότι μόνο ενωμένοι και με τη συνεργασία και συμπόρευση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου μπορούμε και οφείλουμε να πορευτούμε με αντικειμενικό σκοπό την ενίσχυση της τοπικής αγοράς που αποτελεί πυλώνα της τοπικής οικονομίας.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ευχαρίστησε τους διοργανωτές και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες στην Ανθοκομική Έκθεση.
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας συμμετείχαν το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Οινόης «Το Κρασοχώρι» και η Ενόργανη Εφηβική Χορωδία του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ν. Ορεστιάδας & Περιφέρειας, τους οποίους ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για την ωραία εμφάνιση τους. Η Ανθοκομική Έκθεση λειτουργεί καθημερινά και περιμένει τους επισκέπτες να χαρούν τα χρώματα και τα αρώματα των λουλουδιών.


Συντάκτης Νewsroom 10 Μαΐου, 2019 10:25

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV