Ορεστιάδα: Νέες εγκαταστάσεις του Δ.Π.Θ. θα εγκαινιάσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Νοέμβριος 13, 2017 18:12

Ορεστιάδα: Νέες εγκαταστάσεις του Δ.Π.Θ. θα εγκαινιάσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Στο Δ.Π.Θ. στην Ορεστιάδα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα εγκαίνια νέων εγκαταστάσεων της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας

Επίσκεψη στη Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 ο Υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελος Αποστόλου.
Αρχικά θα παραβρεθεί σε συνάντηση στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα μέλη Διδακτικού Επιστημονικού Προσωπικού της Σχολής και το προσωπικό των Τμημάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Δασολογίας και Διαχείρισης και Φυσικών Πόρων.
Στις 10:00 π.μ. έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια του νέου κτιρίου Εργαστηρίων της Σχολής στις εγκαταστάσεις του πρώην “Κέντρου ΔΗΜΗΤΡΑ”, το οποίο παραχωρήθηκε δωρεάν από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Υπουργού, στις 10:40 θα γίνει η επίσημη παράδοση του νεοαποκτηθέντος Αγροκτήματος της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας, το οποίο παραχωρήθηκε από το ΥΠ.Α.Α.Τ. στο Πανεπιστήμιο για να εξυπηρετήσει τις διδακτικές και ερευνητικές ανάγκες του.
Η σχετική ανακοίνωση:
Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δ.Π.Θ. σας καλεί να παραβρεθείτε στην τελετή εγκαινίων του νέου κτιρίου Εργαστηρίων της Σχολής, στις εγκαταστάσεις του πρώην «Κέντρου ΔΗΜΗΤΡΑ», το οποίο παραχωρήθηκε δωρεάν από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Τα εγκαίνια γίνουν την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου.

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Νοέμβριος 13, 2017 18:12

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter