Εγκαίνια των εγκαταστάσεων «Θρακών-Αμνός» στο Νεοχώρι παρουσία Αποστόλου

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Νοέμβριος 13, 2017 18:57

Εγκαίνια των εγκαταστάσεων «Θρακών-Αμνός» στο Νεοχώρι παρουσία Αποστόλου

Εγκαίνια για τις εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ν. Έβρου «Θρακών-Αμνός» στο Νεοχώρι Ορεστιάδας παρουσία Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελου Αποστόλου

Ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ν. Έβρου «Θρακών-Αμνός», μετά το πέρας των εργασιών στο πλαίσιο του σχεδίου: «Δημιουργία χώρου επεξεργασίας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων» στο Νεοχώρι Ορεστιάδος, σας καλεί να παρευρεθείτε στον εγκαινιασμό των εκσυγχρονισμένων εγκαταστάσεων, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:30 π.μ.

Η Τελετή των εγκαινίων θα γίνει παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κου Ευάγγελου Αποστόλου.

Ο «Θρακών-Αμνός» ιδρύθηκε το 2012, σημειώνοντας έκτοτε σταθερά ανοδική πορεία, ενώ σήμερα αριθμεί 180 αιγοπροβατοτρόφους από ολόκληρο το Νομό Έβρου. Δράσεις του Συνεταιρισμού αποτελούν η εμπορία Αιγοπρόβειου Γάλακτος, η εκπαίδευση και συμβουλευτική των παραγωγών, η Συμβολαιακή Γεωργία, οι συνεργασίες με μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα και πλέον η Μεταποίηση του Γάλακτος.

Με την δημιουργία του χώρου επεξεργασίας Γάλακτος στο Νεοχώρι Ορεστιάδος, ο Συνεταιρισμός δύναται να εφοδιάζει τους ιδιόκτητους Αυτόματους Πωλητές, αρχικά σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή, αλλά και σύντομα σε περισσότερα σημεία στον Ν. Έβρου, αλλά και σε άλλους Νομούς, στοχεύοντας στην παραγωγή παραδοσιακών αλλά και καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Νοέμβριος 13, 2017 18:57
RadioEvrosAPPS

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter