Ολοκληρώνει την πορεία του στην αυτοδιοίκηση μετά από 40 χρόνια ο Βαγγέλης Ντινούδης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 31 Αυγούστου, 2023 10:26

Ολοκληρώνει την πορεία του στην αυτοδιοίκηση μετά από 40 χρόνια ο Βαγγέλης Ντινούδης

Το τέλος της ενασχόλησής του με την τοπική αυτοδιοίκηση μετά από 40 χρόνια ανακοίνωσε χθες με δήλωσή του στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας ο Βαγγέλης Ντινούδης, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Ορεστιάδα Τόπος να Ζω” της Μαρίας Γκουγκουσκίδου και πρώην πρόεδρος Στέρνας

Για μένα κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της ενασχόλησης μου με την τοπική αυτοδιοίκηση που ξεκίνησε πριν 40 χρόνια, φεύγοντας με ψηλά το κεφάλι και περήφανος για τα όσα έκανα επί θητείας μου στην κοινότητα Στέρνας“. Με αυτά τα λόγια και εμφανώς συγκινημένος ξεκίνησε την δήλωσή του ο Βαγγέλης Ντινούδης, και στην συνέχεια στάθηκε ιδιαίτερα σε δύο σημεία τα οποία έγιναν επί θητείας του στο χωριό του, την Στέρνα: το πρώτο η αντιπλημμυρική προστασία της Στέρνας “ένα μεγαλόπνοο έργο το οποίο έσωσε το χωριό μας προστατεύοντας τις περιουσίες και της ζωές των κατοίκων μας” και το δεύτερο η έκδοση βιβλίου για την ιστορία και τη λαογραφία της Στέρνας.

Ο κ. Ντινούδης αναφέρθηκε και στις πολιτικές που οδήγησαν σε μαρασμό τα χωριά: “Όλα αυτά τα χρόνια είδα την ακμή και το μαράζωμα των χωριών μας, δυστυχώς το σχέδιο Καποδίστριας και μετέπειτα ο Καλλικράτης που ένωσε τις κοινότητές με τους δήμους ήταν καταστροφικό, οδήγησε σε ραγδαίο μαρασμό τα χωριά μας και επιδείνωσε περαιτέρω τη δημογραφική και πληθυσμιακή κατάρρευση στα χωριά μας“. Έκλεισε την δήλωσή του ευχαριστώντας τους δημοτικούς συμβούλους για την συνεργασία και με τα λόγια “Ελπίζω και εύχομαι όσοι θα συνεχίσετε και όσοι θα ακολουθήσουν θα μπορέσετε να κάνετε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας“.


Ο κ. Ντινούδης χειροκροτήθηκε από το σώμα και δέχτηκε συγχαρητήρια για την 40χρονη πορεία του στην αυτοδιοίκηση.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 31 Αυγούστου, 2023 10:26

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV