Ο Σύλλογος “Φιλόπτωχος Αδελφότης” γιορτάζει για τα 50 του χρόνια

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 23 Ιανουαρίου, 2019 09:07

Ο Σύλλογος “Φιλόπτωχος Αδελφότης” γιορτάζει για τα 50 του χρόνια

Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Νέας Ορεστιάδας “Φιλόπτωχος Αδελφότης” γιόρτασε μέσα από μια λαμπρή εκδήλωση τα 50 χρόνια από την ίδρυση του.

Γιορτάστηκαν τη Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, με μια λαμπρή εκδήλωση στην αίθουσα του Ξενοδοχείου “ΒΙΕΝΝΗ” και τη συμμετοχή πλήθος κόσμου, τα 50 χρόνια από την επίσημη λειτουργία του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας “Φιλόπτωχος Αδελφότης” στην Ν. Ορεστιάδα.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Βαρθολομαίος Αστεριάδης. Η βουλευτής Έβρου και μέλος του συλλόγου κα. Νατάσα Γκαρά καθώς και ο Δήμαρχος Ν. Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά στις φίλες και μέλη του.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε από τη Πρόεδρο κα. Νικόλ Ιωαννίδου η ιστορική διαδρομή του συλλόγου αρχής γενομένης από το 1907, όπου υπήρξε ο πρόδρομος του στο Κάραγατς Αδριανούπολης μέχρι τη καταστατική ίδρυση του το 1969 στη Ν. Ορεστιάδα, φτάνοντας μέχρι τις μέρες μας.

Η ταμίας κ. Νατάσα Μιρμιγκίδου έκανε τον επίσημο οικονομικό απολογισμό του 2018.

Περνώντας στο 2ο μέρος της βραδιάς, ανακηρύχθηκε ως Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας “Φιλόπτωχος Αδελφότης” η κα. Ουρανία Μαυρίδου.

Η γραμματέας κ. Αζορίδου Μαρία ανέγνωσε το Πρακτικό της 5ης συνεδρίασης 2018 του Δ.Σ., σύμφωνα με τον αριθμό απόφασης Νο 9, όπου αποφασίσθηκε ομόφωνα η επιτιμοποίηση της κας Ουρανίας Μαυρίδου.

Το βιογραφικό, το έργο και τη συνολική προσφορά της τόσο προς το σύλλογο όσο και προς τον τόπο, παρουσίασε η επί σειρά ετών Δημοτική Σύμβουλος Κομοτηνής και καρδιακή φίλη κα. Σοφία Μενεσελίδου.

Τέλος, έγινε η απονομή τιμητικής πλακέτας στη κα. Ουρανία Μαυρίδου από τη πρόεδρο κα. Νικόλ Ιωαννίδου.

Τη βραδιά έντυσε με υπέροχες και νοσταλγικές μουσικές, με πλούσιο ρεπερτόριο και άριστη τεχνική το σχήμα ΕΝ ΑΡΤ.

 


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 23 Ιανουαρίου, 2019 09:07

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV