Π. Χατζημαρινάκης: Επιτέλους αρχίζουν τα ματς στον Έβρο μετά από 40 μέρες καθυστέρηση

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 21 Οκτωβρίου, 2022 19:24

Π. Χατζημαρινάκης: Επιτέλους αρχίζουν τα ματς στον Έβρο μετά από 40 μέρες καθυστέρηση

Οι αθλητές ξαναμπαίνουν στα γήπεδα, έπειτα από την παύση που προκάλεσε η αντίδραση της ΕΠΟ στην επικείμενη ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης για το Μητρώο, τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο μετά από τη 40ήμερη περίπου καθυστέρηση, και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στο Ράδιο Έβρος και στην εκπομπή Εβροσκόπιο με αφορμή αυτό.

Ο κ. Χατζημαρινάκης μίλησε για την επιστροφή στα γήπεδα, για τη σημασία του Μητρώου, το οποίο υποστήριξε ως σωστή απόφαση αλλά εφαρμοσμένη με λάθος τρόπο, ιδιαίτερα “περίπλοκο” πρακτικά, αφού ζητούνται “64 έγγραφα για να εγγραφούν τα Σωματεία”, όπως ανέφερε. Μεταξύ άλλων επισήμανε και την αξία της ενασχόλησης μικρών και μεγάλων με το ποδόσφαιρο, πληροφορώντας πως αριθμητικά μπορεί να πλησιάζουν και τα 5.000 άτομα συνολικά όσα ασχολούνται στον Έβρο με τον “βασιλιά των σπορ”, όπως χαρακτηριστικά είπε.


Επίσης, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Έβρου κάλεσε τους φιλάθλους στον πρώτο αγώνα, “ντέρμπι” το χαρακτήρισε, το απόγευμα (16:00) του Σαββάτου (22/10) στο δημοτικό στάδιο Διδυμοτείχου, μεταξύ των δύο ιστορικών ομάδων του Έβρου, της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου και του Μ.Γ.Σ. Ορέστης Ορεστιάδας.

Τέλος, μεταξύ άλλων, ενημέρωσε από τώρα σχετικά με τη δράση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί στην (κεντρική) πλατεία Δασίου Ορεστιάδας, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο σε ένα ειδικό αυτοκινούμενο γήπεδο υπό την αιγίδα της UEFA.

Ακούστε αναλυτικά:

Δείτε αναλυτικά την απόφαση της ΕΠΣ Έβρου για την έναρξη του πρωταθλήματος και τα προγράμματα των Αγώνων:


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 21 Οκτωβρίου, 2022 19:24

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV