Ρ. Χατζηγιάννογλου: Η προσωρινή στέγη του Τμ. Ψυχολογίας είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 16 Μαΐου, 2022 12:23

Ρ. Χατζηγιάννογλου: Η προσωρινή στέγη του Τμ. Ψυχολογίας είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα

Μετά τη συνέντευξη του υφυπουργού Παιδείας Άγγελου Συρίγου στο Ράδιο Έβρος, ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου μιλώντας στο Εβροσκόπιο εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το Τμήμα Ψυχολογίας θα ιδρυθεί σύντομα και θα λειτουργήσει από τη μεθεπόμενη ακαδημαϊκή χρονιά. Απέφυγε να αποδώσει, όμως, συγκεκριμένα ευθύνες για τις πολύμηνες καθυστερήσεις και τα εμπόδια, αν και παραδέχτηκε πως το θέμα της προσωρινής στέγασης είναι αυτό που δημιούργησε κυρίως τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Ωστόσο, αποκάλυψε πως σε σύντομη συνομιλία που είχε κατ’ ιδίαν με τον κ. Συρίγο, προγραμματίστηκε συνάντησή τους στην Αθήνα, ώστε από τη μία να του γνωστοποιηθούν τυχόν ευθύνες της δημοτικής αρχής, από την άλλη να βρουν τρόπους για επίλυση όποιων προβλημάτων υπάρχουν. 

Για την απαξίωση της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, σε σχέση με τη συνάντηση που επιδιώκουν ως Επιτροπή Αγώνα για τη Νοσηλευτική Σχολή, καθώς η ίδια δεν απαντάει καν για να προγραμματιστεί η επίσκεψη στο γραφείο της, όπως έχει αποφασιστεί και ανακοινωθεί, ο κ. Χατζηγιάννογλου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του. Υποστήριξε δε πως το γεγονός ότι παράταση χρόνου δίνεται και στο Τμήμα Νοσηλευτικής που παραμένει στο Διδυμότειχο για μία ακόμη χρονιά, κι αυτό αποτελεί ευκαιρία να επιτευχθεί ο στόχος και να αποφευχθεί οριστικά η μεταφορά της στην Αλεξανδρούπολη.

Ακούστε αναλυτικά:


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 16 Μαΐου, 2022 12:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV