Και ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 9 Μαΐου, 2023 21:50

Και ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την Αλεξανδρούπολη

Ο Έβρος ως προτεραιότητα, ο Έβρος γιατί μας νοιάζει, ο Έβρος μπροστά, και στον Έβρο δικαιοσύνη παντού και… ο Έβρος αποτελεί τελικά ένα σύντομο πέρασμα – “ξεπέτα” θα έλεγε κανείς πιο λαϊκά – για πολιτικούς αρχηγούς που έκαναν τον κόπο και έφτασαν ως εδώ κατά τη φετινή προεκλογική περίοδο. Όταν λέμε “Έβρος” βέβαια, ο λόγος μόνο για την Αλεξανδρούπολη, συνεπώς αγνοείται παντελώς προς το παρόν το υπόλοιπο του νομού. Μοιάζει σαν να φτάνει κανείς ως την Αλεξανδρούπολη και να… βγαίνει, έτσι, από την υποχρέωση – εντάσσοντας τρόπον τινά και τον Έβρο στο προεκλογικό του πρόγραμμα.

Αυτό προκύπτει ως συμπέρασμα από τις επισκέψεις όλων των πολιτικών αρχηγών κατά τις προηγούμενες ημέρες – τουλάχιστον έως τώρα, εκτός αν μας διαψεύσουν τις ημέρες που απομένουν έως τις 21 Μαΐου. Εκκρεμεί, άλλωστε, ακόμα η προεκλογική επίσκεψη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως υποψηφίου βουλευτή Έβρου, άγνωστο προς το παρόν πότε.


Εντύπωση προκαλεί επίσης πως πλέον ακολουθείται μία τακτική απεύθυνσης είτε σε λιγοστό κομματικό κοινό σε κάποιο καφέ-μπαρ, είτε σε δημοσιογράφους των ΜΜΕ της Αλεξανδρούπολης στο Επιμελητήριο Έβρου. Από την άλλη, ακόμα και η ώρα των επισκέψεων είναι εντελώς απαγορευτική για τους εργαζόμενους πολίτες να παραβρεθούν για να ακούσουν ή και να στηρίξουν ακόμα τους πολιτικούς που υποστηρίζουν, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των υποψηφίων βουλευτών και τον κομματικών στελεχών για μαζική προσέλευση και “θερμή υποδοχή”.

Όσον αφορά στην προσεχή επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στην περιοχή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρχικά ένα πέρασμα από την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή το πρωί της Παρασκευής, καθώς θα καταλήξει στην Καβάλα όπου έχει οργανωθεί η κεντρική ομιλία του στην πλατεία Ελευθερίας στις 19.30.

Το λακωνικό δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ αναφέρει:

Την ερχόμενη Παρασκευή 12 Μαίου 2023 στις 10:30 το πρωί, θα μιλήσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη, στον πεζόδρομο Μιαούλη & Λ. Δημοκρατίας (έναντι του Δημαρχείου Αλεξανδρούπολης).

___

Η αφίσα για την κεντρική ομιλία στην Καβάλα:


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 9 Μαΐου, 2023 21:50

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV