Νέο κάλεσμα εθελοντών για αναζήτηση και διάσωση ζωών που επέζησαν από την φωτιά στην Δαδιά

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 8 Σεπτεμβρίου, 2023 11:41

Νέο κάλεσμα εθελοντών για αναζήτηση και διάσωση ζωών που επέζησαν από την φωτιά στην Δαδιά

Νέο κάλεσμα εθελοντών για την αναζήτηση και διάσωση ζωών που επέζησαν από την φωτιά στην Δαδιά την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου από την Save your Hood:

Την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου0, συγκεντρωνόμαστε σε back 2 back δράσεις στον ένα από τους σημαντικότερους θύλακες άγριας ζωής της Ευρώπης που καταστράφηκε με έναν σκοπό: Την αναζήτηση και διάσωση ζωών που επέζησαν οριακά από την πύρινη λαίλαπα που χτύπησε την περιοχή.

Επιπλέον, θα καταγράψουμε και τα θύματα αυτής της πυρκαγιάς, καθώς αποτελούν πολύτιμα στοιχεία κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην ανάκαμψη της τοπικής βιοποικιλότητας.


Τοποθεσία: Λευκίμμη – Δαδιά, Έβρος

Σε απόλυτη συνεργασία με την ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας ζωής, θα σαρώσουμε μια έκταση με σημαντική βιοποικιλότητα που υπέκυψε στις φωτιές.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας μας.

Υποχρεωτική δήλωση ΑΤΟΜΙΚΗΣ συμμετοχής εδώ:

https://forms.gle/d91Pzagpm6h3ySoMA

Παρακαλούμε κάθε εθελοντής που θα παρευρεθεί να δηλώσει συμμετοχή καθώς είναι σημαντικό να υπάρχουν τα στοιχεία της/του εκ των προτέρων, καθώς είναι σημαντικά για να γνωρίζουμε ότι είναι όλες και όλοι καλά.

Μην έρθετε χωρίς να έχετε συμπληρώσει τη δήλωση!

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να παρευρεθεί ενώ έχει κάνει την αίτηση, παρακαλούμε να ενημερώσει με μήνυμα στη σελίδα μας.

Δεν απαιτείται πρότερη γνώση και εμπειρία στο πεδίο καθώς θα υπάρχει επαρκής αριθμός συντονιστών και μελών της ΑΝΙΜΑ. Ωστόσο θα εκτιμηθεί οποιαδήποτε σχετική εμπειρία.

Ακριβές σημείο συνάντησης και λίστα εξοπλισμού θα σας σταλεί σε email μετά την εγγραφή σας!

 Μετά την εγγραφή θα προστεθείτε σε ομαδική συνομιλία (messenger) – κοιτάτε τα αιτήματα μηνυμάτων σας (spam).


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 8 Σεπτεμβρίου, 2023 11:41

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV