Νέα κρούσματα κορονοϊού στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 26 Μαρτίου, 2020 15:32

Νέα κρούσματα κορονοϊού στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Συνεχίζει να μεγαλώνει ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης που έχουν προσβληθεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Στην σημερινή ενημέρωση της διοίκησης γνωστοποιήθηκαν και επισήμως τα θλιβερά νέα για το θάνατο ενός συνανθρώπου μας από τον κορονοϊό ενώ νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 4 ασθενείς στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 8 νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΠΓΝΑ:

Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της καθημερινής υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και δεδομένου, ότι το Π.Γ.Ν.Α. έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, για την αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19, ενημερώνει σχετικά με την εξέλιξη της νόσου.

Μέχρι σήμερα, Πέμπτη 26.03.2020, και ώρα 15:00, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά, 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία προέρχονται από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Απ’ αυτά, τα 4 νοσηλεύονται διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Π.Γ.Ν.Α.

Δυστυχώς σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες είχαμε τον πρώτο Θάνατο από
COVID- 19. Πρόκειται για άνδρα 46 ετών από την περιοχή της Ξάνθης, ο οποίος νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Π.Γ.Ν.Α.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους, στους οικείους του.

Τονίζεται επανειλημμένα, ότι στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες
στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, απαιτείται να επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 26 Μαρτίου, 2020 15:32

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV