Άδειασαν σε μια νύχτα τα σύνορα οι Τούρκοι

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 27 Μαρτίου, 2020 09:12

Άδειασαν σε μια νύχτα τα σύνορα οι Τούρκοι

Μια τεράστια επιχείρηση απομάκρυνσης των μεταναστών από τα ελληνοτουρκικά σύνορα Παζαρκιουλέ πραγματοποίησαν εχθές το βράδυ οι τουρκικές αρχές.

Εν μέσω πυρκαγιών και μίας αποπνικτικής ατμόσφαιρας στήθηκε εχθές η εν λόγω επιχείρηση από την τουρκική στρατοχωροφυλακή όπου με λεωφορεία και άλλα μέσα μετέφεραν τους πρόσφυγες και μετανάστες που είχαν συγκεντρωθεί εδώ και ένα μήνα στον τοπικό συνοριακό σταθμό αφού αρχικά πίστεψαν την προπαγάνδα της γείτονος χώρας ότι τα σύνορα με την Ελλάδα είναι ανοιχτά.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 11:30 το βράδυ και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι εικόνα που έχει σήμερα η περιοχή δεν έχει καμία σχέση με αυτή που παρουσίαζε όλο το προηγούμενο διάστημα όπου χιλιάδες κόσμου ήταν συγκεντρωμένο και κατασκήνωνε στο αλσύλλιο ενώ ανα διαστήματα πραγματοποιούσε σκηνές έντασης με τις ελληνικές αρχές.


Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν οι μετανάστες να έχουν μεταφερθεί σε δομές της Αδριανούπολης και να μην έχουν απομακρυνθεί πολύ και για αυτόν τον λόγο οι ελληνικές δυνάμεις διατηρούνται σε επιφυλακή μελετώντας παράλληλα την χθεσινή επιχείρηση της Τουρκίας.


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 27 Μαρτίου, 2020 09:12

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV