Μεταφέρεται η πράσινη λαϊκή αγορά της Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 7 Δεκεμβρίου, 2018 11:39

Μεταφέρεται η πράσινη λαϊκή αγορά της Ορεστιάδας

Σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας στην συνεδρίαση της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου, η πράσινη λαϊκή που πραγματοποιείται το Σάββατο στην πόλη μεταφέρεται.

Η πράσινη λαϊκή αγορά του Σαββάτου διεξάγεται στην επέκταση της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου στο τμήμα της Β. Κωνσταντίνου μεταξύ Μαγκλή και Κομνηνών (στο τέρμα των “διπλών” με κατεύθυνση προς Πύργο). Ωστόσο σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, έργο το οποίο περιλαμβάνει παρεμβάσεις οι οποίες μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν και σε αυτό το κομμάτι της Βασιλέως Κωνσταντίνου το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνο, προβλέπουν και την μεταφορά της πράσινης λαϊκής αγοράς. Οι παρεμβάσεις αναμένεται να άλλαξουν ριζικά την επικίνδυνη διασταύρωση και προβλέπουν και την κατασκευή κυκλικού κόμβου (αναλυτικά τις αλλαγές δείτε ΕΔΩ).

Για το λόγο αυτό η πράσινη λαϊκή αγορά μεταφέρεται, ωστόσο δεν αλλάζει ευρύτερη περιοχή καθώς πλέον θα πραγματοποιείται στην οδό Κομνηνών, που οδηγεί στο ανοιχτό Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας, οδός που βρίσκεται παραπλεύρως της Βασιλέως Κωνσταντίνου. Παρά το γεγονός πως δεν μεταφέρεται σε μεγάλη απόσταση από την τωρινή της τοποθεσία, η μεταφορά της πράσινης λαϊκής είναι μεγάλης σημασίας καθώς ο δρόμος στον οποίο διεξαγόταν έως τώρα πρόκειται να υποστεί αρκετές αλλαγές σχετικά με την κυκλοφορία των οχημάτων, ώστε να είναι ασφαλέστερος για τους διερχόμενους.

Δείτε στον χάρτη την περιοχή (με κόκκινο χρώμα σημειώνεται η περιοχή που πραγματοποιείται η πράσινη λαϊκή αγορά και με μπλε χρώμα η περιοχή όπου θα μεταφερθεί):

 


Συντάκτης Νewsroom 7 Δεκεμβρίου, 2018 11:39

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV