Με… μηδέν αστυνομικούς ενισχύεται η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 22 Σεπτεμβρίου, 2022 11:53

Με… μηδέν αστυνομικούς ενισχύεται η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης

Μηδέν: αυτός είναι ο αριθμός αστυνομικών που αποφάσισε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να ενισχύσει την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, όπως καταγγέλλει η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την χθεσινή επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην περιοχή αλλά και τις συνεχείς εξαγγελίες περί περαιτέρω “ενίσχυσης των συνόρων” λόγω μεταναστευτικού. Στην ανακοίνωση της Ένωσης μάλιστα εξηγείται πως προ ολίγων ημερών με αίτημά τους στο Αρχηγείο ζητήθηκε η ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με προσωπικό στις έκτακτες μεταθέσεις, κυρίως λόγω του μεταναστευτικού που κλιμακώνεται επικίνδυνα, καθιστώντας την ανάγκη αυτή επιτακτική.

Παράλληλα αναφέρεται η Ένωση και στην επιχείρηση Ασπίδα αναφέροντας “εκατοντάδες συνάδελφοί μας που υπηρετούν στην Αθήνα αλλά και όσοι συμμετέχουν στην επιχείρηση Ασπίδα αναμένουν χρόνια ολόκληρα την μετάθεσή τους με αντικειμενικά κριτήρια και την τοποθέτησή τους στον τόπο τους” και μάλιστα όλα αυτά σε μία περίοδο που πραγματοποιούνται εκατοντάδες εκατοντάδες προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία εκτός των Πανελληνίων εξετάσεων, οι οποίοι τοποθετούνται από την πρώτη στιγμή στον τόπο τους, το δίκαιο και ορθό θα ήταν οι αστυνομικοί και οι οικογένειες τους να μην αντιμετωπίζονται με μηδενικές μεταθέσεις.                 


Πολιτική και φυσική ηγεσία μας “μηδένισαν“, λέει χαρακτηριστικά η Ένωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι το Αρχηγείο αποφάσισε να ενισχύσει την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, όπως και όλες τις άλλες Διευθύνσεις της χώρας, με μηδέν Αστυνομικούς. Ειδικότερα, προ ολίγων ημερών με αίτημά μας στο Αρχηγείο ζητήσαμε την ενίσχυση της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης με προσωπικό στις έκτακτες μεταθέσεις, κυρίως λόγω του μεταναστευτικού που  κλιμακώνεται επικίνδυνα, καθιστώντας την ανάγκη αυτή επιτακτική. Από την άλλη, εκατοντάδες συνάδελφοί μας που υπηρετούν στην Αθήνα αλλά και όσοι συμμετέχουν στην επιχείρηση Ασπίδα αναμένουν χρόνια ολόκληρα την μετάθεσή τους με αντικειμενικά κριτήρια και την τοποθέτησή τους στον τόπο τους. Τελικά εισπράξαμε άλλο ένα μηδενικό, όπως άλλωστε και στις εξαγγελίες της Δ.Ε.Θ..Για ακόμη μια φορά μας προσγείωσαν στην πραγματικότητα προσπαθώντας να μας πείσουν ότι όλα βαίνουν καλώς…

Την ίδια ώρα που πραγματοποιούνται εκατοντάδες προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία εκτός των Πανελληνίων εξετάσεων, οι οποίοι τοποθετούνται από την πρώτη στιγμή στον τόπο τους, το δίκαιο και ορθό θα ήταν οι αστυνομικοί και οι οικογένειες τους να μην αντιμετωπίζονται με μηδενικές μεταθέσεις.                 
Πολιτική και φυσική ηγεσία μας ΄΄ μηδένισαν ΄΄

ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΣ ΜΗΔΕΝΙΣΑΤΕ….


Συντάκτης Νewsroom 22 Σεπτεμβρίου, 2022 11:53

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV