Μαυρίδη με την πρώτη έβγαλε η Ορεστιάδα

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 27 Μαΐου, 2019 01:58

Μαυρίδη με την πρώτη έβγαλε η Ορεστιάδα

Με ποσοστό οριακά πάνω από το 50% επανεξελέγη ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης

Το σενάριο με τις χαμηλότερες πιθανότητες κατάφερε ο Βασίλης Μαυρίδης αφού έκλεισε την αυλαία των δημοτικών εκλογών από την πρώτη Κυριακή στο Δήμο Ορεστιάδας.

Ο ίδιος τις προηγούμενες ημέρες εμφανιζόταν σίγουρος για το εκλογικό αποτέλεσμα αν και μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας το ποσοστό έπαιζε από 50,10% έως 50,20% κρατώντας την αγωνία στα ύψη στο στενό του περιβάλλον

Το Βασίλη Μαυρίδη επισκέφθηκε πριν τη 1 τα ξημερώματα για να τον συγχαρεί ο Σάκης Παπανδρέου επικεφαλής της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας “Είναι στο χέρι μας”.  Ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος κατατάσσεται τρίτος σε ψήφους πίσω από τον κ. Μαυρίδη και την κ. Γκουγκουσκίδου, σε δηλώσεις του έκανε λόγο για τον ρόλο της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας αναφέροντας ότι θα συνεχίσουν να είναι μία αντιπολίτευση δυναμική, μαχητική και δίπλα στο δημότη.

Συγχαρητηρια από τον Σάκη Παπανδρέου στον ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Geplaatst door Ράδιο Έβρος op Zondag 26 mei 2019

Αντίστοιχη στάση κρατησε και ο επικεφαλής της παράταξης “Δυναμικά Μπροστά” Παναγιώτης Σιανκούρης ο οποίος συνεχάρη τηλεφωνικά τον Βασίλη Μαυρίδη και τους συνεργάτες του.

Το οριακό εκλογικό αποτέλεσμα αναμένεται να προκαλέσει την επανακαταμέτρηση των ψήφων καθώς περίπου 100 ψήφοι απέχουν από τη διεξαγωγή επαναληπτικών εκλογών γεγονός που φαίνεται να μην αφήσει ανεκμετάλλευτο η δεύτερη σε ψήφους παράταξη “Τόπος Να Ζω” με επικεφαλής τη Μαρία Γκουγκουσκίδου .

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 27 Μαΐου, 2019 01:58

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV