Κλειστό και σήμερα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 30 Σεπτεμβρίου, 2019 10:12

Κλειστό και σήμερα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας

Κλειστό θα παραμείνει και σήμερα, Δευτέρα, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας “Κυρίλλειο” – Αύριο επιστρέφουν στις τάξεις τους οι μαθητές

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τελευταίας στιγμής που κοινοποιήθηκε χθες το βράδυ, το σχολείο δεν πρόκειται να λειτουργήσει καθόλου σήμερα, Δευτέρα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Αντίθετα σήμερα θα γίνουν οι τελευταίες προετοιμασίες ώστε το σχολείο να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μικρούς μαθητές με την έναρξη του νέου μήνα, αύριο Τρίτη 1 Οκτωβρίου. Την απόφαση έλαβαν από κοινού ο διευθυντής του σχολείου και ο δήμαρχος Ορεστιάδας.

Θυμίζεται ότι η καθυστέρηση της έναρξης των μαθημάτων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο είναι λόγω εργασιών που είχαν ξεκινήσει με το τέλος της προηγούμενης σχολικής περιόδου και ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου αλλά  καθώς βρέθηκαν κομμάτια αμίαντου, ένα υλικό που έχει απαγορευτεί από το 2002 ως καρκινογόνο, δόθηκε παράταση με γνώμονα την υγεία των παιδιών τώρα αλλά και μελλοντικά, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Ανακοίνωση τελευταίας στιγμής. Αποφασίστηκε με κοινή απόφαση του διευθυντή και του δημάρχου να παραμείνει κλειστό το σχολείο αύριο Δευτέρα 30/9 ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες, όπως καθαριοτητα και μεταφορά σχολικών επίπλων ώστε την Τρίτη 1/10 να ξεκινήσουν κανονικά την σχολική χρονιά.


Συντάκτης Νewsroom 30 Σεπτεμβρίου, 2019 10:12

Συνεντεύξεις

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV