Κλείνουν τα καταστήματα της Ορεστιάδας σήμερα για το φορολογικό νομοσχέδιο

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 22 Νοεμβρίου, 2023 09:34

Κλείνουν τα καταστήματα της Ορεστιάδας σήμερα για το φορολογικό νομοσχέδιο

Για την τελευταία απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας για κλείσιμο των καταστημάτων σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, για ένα δίωρο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο των σημερινών κινητοποιήσεων των επαγγελματιών της Ορεστιάδας μίλησε σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Πρωινή Περιπολία” η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας Φιλιώ Μυλωνά.

Η κ. Μυλωνά απηύθυνε κάλεσμα στους επαγγελματίες να κλείσουν τα καταστήματα τους για ένα δίωρο σήμερα, από τις 12:00 το μεσημέρι, που θα πραγματοποιηθεί η διαμαρτυρία στην ΔΟΥ Ορεστιάδας, μέχρι τις 14:00, σε μία ακόμα κίνηση διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Παράλληλα κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία καθώς “αυτό το θέμα μας αφορά όλους“.

Σημειώνεται ότι παρόμοια κίνηση με δίωρο κλείσιμο καταστημάτων για σήμερα 12:00 με 14:00 έχει ανακοινώσει και ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ενώ οι διαμαρτυρίες σήμερα γίνονται σε σύμπνοια με όλη την χώρα όπου οι επαγγελματίες προχωρούν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 22 Νοεμβρίου, 2023 09:34

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV