Προσφορά Εργασίας: Ζητούνται απόφοιτοι της Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου στις δομές της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 22 Ιουλίου, 2023 12:02

Προσφορά Εργασίας: Ζητούνται απόφοιτοι της Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου στις δομές της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Υπάρχουν κενές θέσεις στις δομές ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, όμως ελλείψει νοσηλευτικού προσωπικού δεν μπορούν να καλυφθούν, παρά τη μεγάλη λίστα αναμονής. “Καλούμε όσους από τους νέους πτυχιούχους νοσηλευτές/τριες το επιθυμούν, να έρθουν σε επικοινωνία με τον Διευθυντή των δύο Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ώστε να προσληφθούν με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, κατά την πρόβλεψη της σχετικής νομοθεσίας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, εκδηλώνοντας έτσι την ουσιαστική και ιδιαίτερου συμβολισμού πρόθεσή του να αποκαταστήσει επαγγελματικά 10 από τους 33 πρόσφατα αποφοιτήσαντες νοσηλευτές και νοσηλεύτριες της Σχολής Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου, αλλά και να “εξυπηρετήσουμε και άλλους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, που επιθυμούν και πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο Ιωακείμειο Γηροκομείο“.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Άνθιμος αναφέρει τα εξής:


Προ ολίγων ημερών στο Διδυμότειχο έλαβε χώρα η ορκωμοσία 33 αποφοίτων της Σχολής Νοσηλευτικής. Αποδόθηκαν έτσι στην κοινωνία νέοι επιστήμονες, ικανοί και καταρτισμένοι για να υπηρετήσουν τον πάσχοντα άνθρωπο.

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως διαθέτει φιλανθρωπικές δομές, όπως το Σταυρίδειο Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων «Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ» και το νέο ΙΩΑΚΕΙΜΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ στο 9ο χλμ. Αλεξανδρούπολης-Μάκρης. Τα Ιδρύματά μας χρειάζονται νοσηλευτές/τριες για την ομαλή λειτουργία τους. Αυτή τη στιγμή απαιτείται η πρόσληψη 10 νοσηλευτών/τριών, προκειμένου να καταστεί δυνατή η επέκταση της λειτουργίας τους, καθώς λόγω της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού, παραμένουν κενές θέσεις για φιλοξενούμενους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, μολονότι η λίστα αναμονής είναι υπεραρκετή, ώστε αυτές να πληρωθούν.

Καλούμε όσους από τους νέους πτυχιούχους νοσηλευτές/τριες το επιθυμούν, να έρθουν σε επικοινωνία με τον Διευθυντή των δύο Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ώστε να προσληφθούν με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, κατά την πρόβλεψη της σχετικής νομοθεσίας. Έτσι θα καταφέρουμε να εξυπηρετήσουμε και άλλους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, που επιθυμούν και πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο Ιωακείμειο Γηροκομείο και να διατηρήσουμε το υψηλό ἐπίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 22 Ιουλίου, 2023 12:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV