Η “Λυσιστράτη” για δύο παραστάσεις στο Διδυμότειχο

Συντάκτης Νewsroom Οκτώβριος 11, 2017 12:41

Η “Λυσιστράτη” για δύο παραστάσεις στο Διδυμότειχο

Ο Θεατρικός Σύλλογος Διδυμοτείχου (ΘΕΑ.ΣΥ.) ανοίγει την νέα θεατρική χρονιά με 2 τελευταίες παραστάσεις της  “Λυσιστράτης”.

Η “Λυσιστράτη”, μία από τις γνωστότερες παγκοσμίως αρχαίες κωμωδίες του Αριστοφάνη παίρνει σάρκα και οστά για δύο παραστάσεις στη σκηνή του θεάτρου “Ορφέας” στο Διδυμότειχο.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ στο Θέατρο “Ορφέας” στο Διδυμότειχο.

Λίγα λόγια για την “Λυσιστράτη”:  Η Λυσιστράτη οργανώνει μια συνομωσία γυναικών που υπηρετεί πολιτικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα τον τερματισμό του πολέμου και το όραμα μιας πανελλήνιας ειρήνης. Η Λυσιστράτη θέλοντας να συμφιλιώσει τους Έλληνες που αλληλοσκοτώνονται προσκάλεσε γυναίκες απ’ την Πελοπόννησο κι απ’ τη Βοιωτία, γιατί κατά τη γνώμη της η σωτηρία της Ελλάδας βρισκόταν στα χέρια των γυναικών, αφού οι άντρες στάθηκαν ανίκανοι να σταματήσουν τον πόλεμο και τις προτρέπει να διακόψουν κάθε σεξουαλική επαφή με τους άντρες τους για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι που να υποταχτούν κι αυτοί στο σχέδιό τους…

Λυσιστράτη


Συντάκτης Νewsroom Οκτώβριος 11, 2017 12:41
RadioEvrosAPPS

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

SiankouriBanner2

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter