Φεύγουν από την Α.Ε.Διδυμοτείχου Γιαννόπουλος Ιντζές και Τζανετάκος

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Ιούλιος 9, 2018 15:19

Φεύγουν από την Α.Ε.Διδυμοτείχου Γιαννόπουλος Ιντζές και Τζανετάκος

Αποχωρούν από την Α.Ε.Διδυμοτείχου Γιαννόπουλος Ιντζές και Τζανετάκος.

Τρία βασικά και αναντικατάστατα μέλη των πράσινων τα τελευταία (πολλά) χρόνια αποτελούν παρελθόν σύμφωνα με ανακοίνωση της Α.Ε.Διδυμοτείχου! Ο αρχηγός επί σειρά ετών (και πρώτος σκόρερ στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου)  Χρήστος Γιαννόπουλος ο επίσης επί σειρά ετών εκ των αρχηγών Δημήτρης Ιντζές και ο στυλοβάτης της άμυνας Στράτος Τζανετάκος ( ο οποίος το είχε ανακοινώσει προσωπικά από τις 2 Ιουλίου)! Σίγουρα και οι τρεις τους με την εμπειρία τους και το ταλέντο τους  φεύγοντας από το Διδυμότειχο δεν θα αργήσουν  να αποτελέσουν στόχους για όποια ομάδα θέλει να δημιουργήσει αξιόμαχο ρόστερ για την νέα σεζόν, βέβαια το πια ομάδα θα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα του χρόνου αποτελεί προς το παρών το μεγαλύτερο ερώτημα της ποδοσφαιρικής πιάτσας του Έβρου!

Μετά την “ηχηρή” παραίτηση Τσουλκανάκη (δείτε περισσότερα για το θέμα με ένα κλικ  εδώ) που ακολούθησε τις παραιτήσεις  Μπιλιακάκη και Διακάκη σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Έβρος θα παραιτηθούν και άλλα μέλη της προηγούμενης διοίκησης χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα επίσημα ποιοι θα είναι στο διάδοχο διοικητικό σχήμα των πρασίνων!

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Τζανετάκος Στράτος, Ιντζές Δημήτρης και Γιαννόπουλος Χρήστος,τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα τους.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Ιούλιος 9, 2018 15:19

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

SiankouriBanner2

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter