Α.Ε.Διδυμοτείχου: Φεύγει μετά από τρία χρόνια ο Ν. Τσουλκανάκης

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Ιούλιος 9, 2018 12:36

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Φεύγει μετά από τρία χρόνια ο Ν. Τσουλκανάκης

Μετά από τρία πετυχημένα χρόνια στην προεδρία της Α.Ε.Διδυμοτείχου αποχωρεί ο Ν. Τσουλκανάκης.

Με επιστολή-δημοσίευση σε κοινωνικό δίκτυο ο εδώ και τρία χρόνια πρόεδρος της Α.Ε.Διδυμοτείχου  Ν. Τσουλκανάκης έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό ότι αποχωρεί από τους πράσινους. Στα τρία χρόνια της προεδρίας του οι πράσινοι κατέκτησαν 2 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο στην ΕΠΣ Έβρου ενώ πέρσι συμμετείχαν στην Γ΄Εθνική μην καταφέρνοντας να παραμείνουν για λίγους βαθμούς στην κατηγορία αν και πάλεψαν γιαυτό μέχρι την τελευταία αγωνιστική!

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Μετά από 3 χρόνια στην προεδρία της ομάδας αποφάσισα όπως όλα τα ωραία που κάποτε τελειώνουν, έτσι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ολοκληρωθεί ο κύκλος μου και να παραιτηθώ από πρόεδρος, αναλαμβάνοντας έτσι εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την πορεία της ομάδας στην Γ εθνική και το γεγονός πως δυστυχώς δεν κατάφερε να διατηρηθεί στην κατηγορία.
Ευχαριστώ προσωπικά όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, με τις οποίες δύσκολες στιγμές είχαμε.
Θα έχουν όλοι για πάντα μια θέση στην καρδιά μου.
Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς της ομάδας που ποτέ δεν αρνήθηκαν την βοήθεια με οποιοδήποτε τρόπο στους δύσκολους αυτούς καιρούς.
Για το τέλος, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους μας που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα σε όλα, από την αρχή μέχρι το τέλος, στα εύκολα, στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες.
Συνεχίστε να είστε δίπλα στην ομάδα, σας έχει ανάγκη .
Ξέρω ότι αφήνω στην ομάδα σε ανθρώπους άξιους με όρεξη,πείσμα,μεράκι και πάνω απ’όλα αγάπη για αυτό που κάνουν ξέρουν πως σε ότι χρειαστεί θα είμαι πάντα δίπλα τους .

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.
Με εκτίμηση
Νικόλαος Τσουλκανακης


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Ιούλιος 9, 2018 12:36

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

SiankouriBanner2

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter