Έρχεται ο Ν. Ανδρουλάκης στο Βόρειο Έβρο – Λ. Χαμαλίδης: “Μόνο με την ενεργό συμμετοχή μπορείς να διαμορφώσεις το μέλλον”

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 30 Ιανουαρίου, 2023 12:55

Έρχεται ο Ν. Ανδρουλάκης στο Βόρειο Έβρο – Λ. Χαμαλίδης: “Μόνο με την ενεργό συμμετοχή μπορείς να διαμορφώσεις το μέλλον”

Ανακοινώθηκαν χθες και επισήμως πέντε υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με έναν εκ των έξι τελικά του νομού Έβρου να επιβεβαιώνεται πως είναι ο Λευτέρης Χαμαλίδης (βλ. σχετικά >>ΕΔΩ). Με καλεσμένο τον κ. Χαμαλίδη στο studio του Ράδιο Έβρος και στην εκπομπή Εβροσκόπιο, για πρώτη φορά υπό αυτή του την ιδιότητα, συζητήθηκαν το νέο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό και τα τρέχοντα της πολιτικής επικαιρότητας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χαμαλίδης επέκρινε την κυβέρνηση ειδικότερα για την απουσία ουσιαστικών έργων στον Έβρο. “Η μόνη μεγάλη παρέβαση της ΝΔ στον Έβρο είναι η επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου“, ανέφερε σχετικά. Ανέλυσε τις δικές του θέσεις και προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής, υποστηρίζοντας πως συμμετέχει στα κοινά διότι πιστεύει πως “μόνο με την ενεργό συμμετοχή μπορείς να διαμορφώσεις το μέλλον“. Η είδηση όμως που στο τέλος προέκυψε από τη συνέντευξη είναι πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα επισκεφθεί τη Θράκη, ξεκινώντας ειδικότερα από το Βόρειο Έβρο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.


Αυτό πιθανόν να γίνει τη Δευτέρα 6/2, αναμένεται όμως η οριστικοποίηση του προγράμματος. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες προβλέπονται επισκέψεις: στο Φυλάκιο 1 στις Καστανιές, σε επιχείρηση της Νέας Βύσσας, στην αγορά της Νέας Ορεστιάδας και εν τέλει σύσκεψη φορέων στο Διδυμότειχο, πριν συνεχίσει τη μικρή περιοδεία του και στην υπόλοιπη Θράκη. Ακούστε αναλυτικά:

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Λ. Χαμαλίδη:

Φίλες και φίλοι.

Έχω την μεγάλη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσω πως θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Έβρου με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, την Επιτροπή Ψηφοδελτίων καθώς και την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, που με εμπιστεύτηκαν να συμμετέχω στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για τη μεγάλη επιστροφή της Δημοκρατικής Παράταξης.

Μπαίνω σε αυτή την μάχη γιατί πάντα πίστευα ότι μέσα από την ενεργό συμμετοχή μπορούμε να καθορίσουμε το μέλλον μας. Συμμετοχή που θα χαρακτηρίζεται από αγώνα, συνέπεια, προτάσεις και αρχές. Μέσα από ένα κίνημα βαθιά προοδευτικό και δημοκρατικό. Με ένα νέο πολιτικό ήθος, ώστε οι πολίτες να εμπιστευτούν ξανά το πολιτικό μας σύστημα.

Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές θα δώσουμε τη μάχη στο πλευρό των μη προνομιούχων της νέας εποχής. Το δοκιμαζόμενο Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο, τον ελεύθερο επαγγελματία και τη μικρομεσαία επιχείρηση που δεν τα βγάζει πέρα, τον απεγνωσμένο άνεργο νέο που σκέφτεται να εγκαταλείψει τη χώρα, το νέο επιστήμονα που διαπιστώνει ότι το πτυχίο του δεν έχει αντίκρισμα, τον ταλαιπωρημένο συνταξιούχο, τα νέα ζευγάρια που δεν μπορούν να νοικιάσουν ένα σπίτι και να κάνουν οικογένεια, τον χαμηλόμισθο ιδιωτικό και δημόσιο υπάλληλο που στα μέσα του μήνα βλέπει τον μισθό του να τελειώνει.

Το επόμενο διάστημα θα βρεθούμε για άλλη μια φορά σε κάθε γωνιά του Έβρου. Σε κάθε δήμο, σε κάθε γειτονιά, σε χώρους δουλειάς, σε κάθε απομακρυσμένο χωριό. Θα μιλήσουμε για όλα. Θα μεταφέρουμε τις θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για μια δίκαιη διακυβέρνηση. Θα μιλήσουμε για το μέλλον του νομού μας.

Στον αγώνα αυτό θα είμαστε και πάλι ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΜΠΡΟΣΤΑ για τον Έβρο, για την Ελλάδα, για το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Καλό μας αγώνα!


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 30 Ιανουαρίου, 2023 12:55

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV