Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου: Καταγγέλλει την Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ε. για “εργασιακή ομηρία”

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Οκτωβρίου, 2018 14:43

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου: Καταγγέλλει την Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ε. για “εργασιακή ομηρία”

Για “εργασιακή ομηρία” καταγγέλλει την Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου

Σε εργασιακή ομηρία έχουν επέλθει 100 εργαζόμενοι καθαρίστριες /καθαριστές αναφέρει σε καταγγελία του προς την Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου. Οι 100 εργαζόμενοι θα έπρεπε να προσληφθούν μέσω της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 1Κ/2017 καθώς τα αποτελέσματα βγήκαν τον Μάρτιο και τώρα τους ζητούν να υπογράψουν εάν δέχονται ή όχι την συγκεκριμένη θέση, η οποία θα είναι μόλις για 2,5 μήνες και μετά θα ξαναβγεί άλλη προκήρυξη για το 2019, αναφέρει η καταγγελία: “Ουσιαστικά, υπογράφοντας μία τέτοια σύμβαση, το πιο πιθανό είναι να χαθεί η μοριοδότηση από την ανεργία, στερώντας τους, έτσι, το δικαίωμα στην εργασία από το νέο έτος “.

Δείτε το κείμενο της καταγγελίας:

To Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου καταγγέλλει την Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για την εργασιακή ομηρία στην οποία έχουν επέλθει 100 εργαζόμενοι καθαρίστριες /καθαριστές οι οποίοι, υποτίθεται ,θα έπρεπε να προσληφθούν μέσω της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 1Κ/2017. Τα αποτελέσματα βγήκαν τον Μάρτιο και τώρα τους ζητούν να υπογράψουν εάν δέχονται ή όχι την συγκεκριμένη θέση, η οποία θα είναι μόλις για 2,5 μήνες και μετά θα ξαναβγεί άλλη προκήρυξη για το 2019.

Ουσιαστικά, υπογράφοντας μία τέτοια σύμβαση, το πιο πιθανό είναι να χαθεί η μοριοδότηση από την ανεργία, στερώντας τους, έτσι, το δικαίωμα στην εργασία από το νέο έτος .

Ως Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου απαιτούμε μέχρι να λυθεί το όποιο κώλυμα υπάρχει με την συγκεκριμένη προκήρυξη , να διασφαλιστεί η εργασία των συναδέλφων μας, τουλάχιστον, έως το τέλος του 2019 και φυσικά να εξασφαλιστεί η μονιμοποίηση των 100 εργαζομένων που καλύπτουν καθημερινά τις αυξημένες ανάγκες του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης ως προς την καθαριότητα και την υγιεινή στους χώρους του.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Οκτωβρίου, 2018 14:43

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV