ΕΠΣ Έβρου: Η κλήρωση της νέας σεζόν!

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 6 Σεπτεμβρίου, 2020 23:22

ΕΠΣ Έβρου: Η κλήρωση της νέας σεζόν!

Διεξήχθη σήμερα η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου στο αμφιθέατρο του Δήμου Σουφλίου.

Το Κύπελλο θα ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ! Σε αυτό συμμετέχουν όλες οι ομάδες της δύναμης της ΕΠΣ Έβρου (44 ομάδες) της Α’ και Β΄Κατηγορίας αλλά και αυτές που αγωνίζονται στην Γ΄Εθνική (σ.σ. Α.Ε.Διδυμοτείχου , Αλεξανδρούπολη FC) από τον πρώτο γύρο!

Δείτε με ένα κλικ εδώ το πρόγραμμα του πρώτου γύρου του Κυπέλλου.

Στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας το οποίο και φέτος θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο θα συμμετέχουν 13 ομάδες ξεκινάει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου (σ.σ. 3 – 4/10/2020) και οι ομάδες υποχρεούνται να έχουν στην ενδεκάδα τους τουλάχιστον έναν παίκτη γεννημένο από 1/1/2000.

Δείτε με ένα κλικ εδώ το πρόγραμμα όλου του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας.

Στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας το οποίο και φέτος θα διεξαχθεί σε δύο όμιλους θα συμμετέχουν 19 ομάδες ξεκινάει και αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου (σ.σ. 3 – 4/10/2020) με 10 ομάδες στον Νότιο όμιλο και 9 στον Βόρειο.

Δείτε με ένα κλικ εδώ το πρόγραμμα όλου του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας του Νότιου ομίλου

Δείτε με ένα κλικ εδώ το πρόγραμμα όλου του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας του Βόρειου ομίλου.

Στα σημαντικά που ανακοινώθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Έβρου ήταν φέτος οι ομάδες θα αγωνίζονται με αποστολή των είκοσι παικτών και θα μπορούν στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού να κάνουν πέντε αλλαγές ( συν μία σε περίπτωση παράτασης όπως πχ στο κύπελλο). Επιπροσθέτως παραμένει η μείωση του 20% για τα παράβολα συμμετοχής και κάθε ομάδα θα έχει δύο δωρεάν διαιτησίες. Ενώ στο δυναμικό της ΕΠΣ Έβρου προστέθηκαν δύο ομάδες η γυναικεία ομάδα του Έβρου Σουφλίου και η Νίκη Άνθειας 1959.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 6 Σεπτεμβρίου, 2020 23:22

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV