ΕΠΣ Έβρου: Οι κατηγορίες και οι όμιλοι του νέου πρωταθλήματος

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 16 Ιουλίου, 2020 15:25

ΕΠΣ Έβρου: Οι κατηγορίες και οι όμιλοι του νέου πρωταθλήματος

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Έβρου έκανε γνωστό πως τα πρωτάθλημα της νέας σεζόν 2020/2021 θα διεξαχθούν όπως και πέρσι δηλαδή με έναν όμιλο στην Α’ Κατηγορία και δύο στην Β΄Κατηγορία. Η διευκρινιστική ανακοίνωση ήρθε γιατί στην συζήτηση που έκανε το Δ.Σ. με τα σωματεία στο Σουφλί υπήρχε η πρόταση να γίνουν κάποιες αλλαγές στους ομίλους ώστε το οικονομικό κόστος για τις ομάδες να είναι μικρότερο ( μία κατηγορία τέσσερις όμιλοι).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου:

Η Ε.Π.Σ. Έβρου αντιλαμβανόμενη έγκαιρα τις νέες συνθήκες που έχουν  διαμορφωθεί, τόσο στην κοινωνία  όσο και στο ποδόσφαιρο, επεξεργάστηκε διάφορα σενάρια για ένα πρωτάθλημα πιο προσιτό στα μέλη της, λαμβάνοντας υπόψη την τήρηση των μέτρων Υγιεινής και αποστασιοποίησης και σύμφωνα με τη δυνατότητα αλλαγής της Προκήρυξης που τις έδινε ο Νόμος.

Έτσι  κατέληξε σε δύο βασικά σενάρια , το υφιστάμενο που ήταν ήδη γνωστό αλλά και ένα δεύτερο το οποίο τέθηκε υπόψιν των μελών μας και παρουσιάστηκε στην καθιερωμένη συνάντηση με τα σωματεία στο Σουφλί.

Εκεί παρουσιάστηκαν και τα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης  που σχεδίασε η Ένωσή μας παρέχοντας μια οικονομική ανάσα στα μέλη μας.

Σε όλο αυτό το διάστημα υπήρχε διάλογος, κατάθεση διαφόρων απόψεων και εκτιμήσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και κυρίως τις σκέψεις  και τις προτάσεις των ομάδων μας, το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Έβρου στο διοικητικό της 10/7/20, αποφάσισε ομόφωνα το τρέχων πρωτάθλημα περιόδου 2020-2021 να διεξαχθεί ως εξής

Η Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία σε ένα όμιλο και η Β΄ ερασιτεχνική  κατηγορία σε δύο ομίλους.

  • Τα μέτρα για την οικονομική ελάφρυνση των σωματείων θα ανακοινωθούν  στο προσεχές διάστημα.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ.  ΕΒΡΟΥ


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 16 Ιουλίου, 2020 15:25

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV