Ν. Γαλατούμος: Δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας για το “εισαγόμενο” κρούσμα στην Σαμοθράκη

Συντάκτης Νewsroom 16 Ιουλίου, 2020 14:29

Ν. Γαλατούμος: Δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας για το “εισαγόμενο” κρούσμα στην Σαμοθράκη

Για το “εισαγόμενο” κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε στο νησί της Σαμοθράκης και αφορά τουρίστρια από την Ρουμανία μίλησε σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο δήμαρχος του νησιού Νίκος Γαλατούμος.

Η γυναίκα είναι ασυμπτωματική, θεωρείται ήπιας μορφής περιστατικό ενώ βρίσκεται σε καραντίνα σε δωμάτιο σε ξενοδοχείο του νησιού μαζί με την οικογένειά της, στην οποία θα παραμείνουν για 14 ημέρες. Το ξενοδοχείο τηρεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ ο κ. Γαλατούμος ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν κλείσει μαγαζιά στην Σαμοθράκη λόγω του κρούσματος, όπως ψευδώς ακούστηκε.

Ο δήμαρχος Σαμοθράκης μίλησε για την κατάσταση στο νησί αναφορικά με την τουριστική κίνηση, αναφέροντας τις δυσκολίες που υπήρξαν αυτό το διάστημα. Το τελευταίο 3ήμερο αυξήθηκε η κίνηση στο επιβατικό κοινό και ο δήμαρχος εκτιμά πως μετά τις 20 Ιουλίου θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα λέγοντας πως το επόμενο 40ημερο θα πάει καλά για το νησί. Σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Λήμνο ο κ. Γαλατούμος ανέφερε πως ακόμη δεν υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά περιμένουν στην συνέχεια περισσότερη κίνηση από την συγκεκριμένη γραμμή.



Συντάκτης Νewsroom 16 Ιουλίου, 2020 14:29

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV