ΕΠΣ Έβρου: Την Τετάρτη 28 Αυγούστου το Super Cup και η Κλήρωση

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 21 Αυγούστου, 2019 07:58

ΕΠΣ Έβρου: Την Τετάρτη 28 Αυγούστου το Super Cup και η Κλήρωση

Με δύο λιτές ανακοινώσεις το ΔΣ της ΕΠΣ ‘Εβρου έκανε γνωστό ότι την άλλη Τετάρτη 28 Αυγούστου θα διεξαχθεί το Super Cup και η κλήρωση των πρωταθλημάτων της.

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου θα διεξαχθεί το 2ο Super Cup της ΕΠΣ Έβρου στο Γήπεδο Δημήτρης Μπακιρτζής στο Σουφλί. Ο πρωταθλητής της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου Ορέστης Ορεστιάδας θα αναμετρηθεί με τον Κυπελλούχο αλλά και περσινό κάτοχο του σχετικού τίτλου Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο οποίος θα αγωνιστεί με αρκετά διαφορετικά ρόστερ από την προηγούμενη χρονιά! Μετά τον αγώνα θα διεξαχθούν στο Ξενοδοχείο Κουκούλι οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου:

Δείτε να αναλυτικά της ανακοινώσεις:

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 17:00 στο γήπεδο Δημήτρης Μπακιρτζής στο Σουφλί θα γίνει ο τελικός «SUPER-CUP» μεταξύ της πρωταθλήτριας ομάδας Α Έβρου ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ και της κυπελλούχου Έβρου ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Η είσοδος του τελικού θα είναι ελεύθερη.

 

Οι κληρώσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου περιόδου 2019-2020 θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 19:00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου “Το Κουκούλι” στο ΣΟΥΦΛΙ.

Εκ του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

Η κεντρική φωτογραφία είναι από το περσινό Super Cup  όπου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έιχε κερδίσει την Θράκη Φερών (δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ).

 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 21 Αυγούστου, 2019 07:58

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV