Επίτιμος δημότης Σαμοθράκης ο Τσίπρας

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Ιανουάριος 6, 2019 14:16

Επίτιμος δημότης Σαμοθράκης ο Τσίπρας

Στην ακριτική Σαμοθράκη βρέθηκε για τον εορτασμό των Θεοφανείων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σε επίτιμος δημότης Σαμοθράκης ανακηρύχθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που βρέθηκε για τον εορτασμό των Θεοφανείων στο ακριτικό νησί.Ο πρωθυπουργός του κατα τον χαιρετισμό που απηύθυνε στο πνευματικό κέντρο του Νησιού χαρακτήρισε ουσιαστική την τιμή να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης από τους κατοίκους που βρίσκονται στην εσχατιά της Ελλάδας 365 ημέρες τον χρόνο υπερασπίζοντας τις Θερμοπύλες αλλά και δίνουν την μάχη της επιβίωσης στον καθημερινό αγώνα ,πολλές φορές σε δύσκολες συνθήκες όπως οι σημερινές ενώ έστειλε και μηνύματα εντός  και εκτός της χώρας λέγοντας χαρακτηριστικά:

 

Εντός της χώρας να στείλω το μήνυμα ότι μπροστά σε αυτό που εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι, και πιστεύω η πλειοψηφία των Ελλήνων, ως εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα, δεν πρόκειται, ούτε το έκανα τα 3,5 αυτά χρόνια, ούτε θα το κάνω ποτέ ως πρωθυπουργός, να δειλιάσω μπροστά στο κόστος ή στο ρίσκο. Θα υπερασπιστώ και θα υπερασπιστούμε αυτό που θεωρούμε και που είναι εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα. Προς τα έξω, επίσης, θέλω να στείλω το μήνυμα ότι παρά τις διαφορές στο εσωτερικό μας, οι Ελληνίδες και οι Ελληνες θα είναι ενωμένοι για να υπερασπιστούν την κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας

«Έτος ορόσημο το 2019 για την Ελλάδα»

“Το 2019, είναι για την Ελλάδα ένα έτος ορόσημο. Η αφετηρία της μεγάλης ανάκαμψης. Μιας χώρας που για σχεδόν μια δεκαετία βίωσε τις ανυπολόγιστες συνέπειες μιας πρωτοφανούς κρίσης”, τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην τελετή ανακήρυξης του σε επίτιμο δημότη Σαμοθράκης.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο τον χαιρετισμό του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα:

 

Χαιρετισμός από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σαμοθράκης

Η χρονιά που αφήσαμε πίσω μας πριν μια βδομάδα, ήταν η χρονιά των ιστορικών βημάτων. Τόσο στην οικονομία, όσο και στην εξωτερική πολιτική. Η Ελλάδα δεν χτίζει την εθνική της αυτοπεποίθηση με λόγια, αλλά με έργα. Ανακτά την ηγετική της θέση στην περιοχή, μέσα από το διάλογο, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών και των κρατών της περιοχής. Χωρίς να απειλεί, αλλά και χωρίς να απειλείται από κανένα. Το 2019 μας δίνει τη δύναμη και τη σιγουριά να κάνουμε τα μεγάλα βήματα για την αναγέννηση του τόπου. H στήριξη των νησιών μας, είναι μια από τις βασικές αρχές της νέας εποχής στην οποία έχει εισέλθει η χώρα μας. Χαιρετισμός στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σαμοθράκης.

Geplaatst door Alexis Tsipras op Zondag 6 januari 2019


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Ιανουάριος 6, 2019 14:16

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter