Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών Α.Μ.Θ. με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

Συντάκτης Νewsroom 18 Οκτωβρίου, 2023 08:23

Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών Α.Μ.Θ.  με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023, στην Αλεξανδρούπολη, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., πραγματοποίησε θεσμική συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ Κωνσταντίνο.

Η αντιπροσωπεία απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο της Ένωσής μας Α/Α΄ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο Α/Υ ΖΙΩΓΑ Γεώργιο και τον Γ΄ Αντιπρόεδρο Υ/Α΄ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗ Αργύριο. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ, αφού ευχαρίστησε τον κ. Υφυπουργό για ακόμη μια θεσμική επίσκεψη στην ακριτική μας Περιφέρεια,  επικεντρώθηκε αρχικά στην ανάλυση επίκαιρων και διαχρονικών θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων. 


Ακολούθως, τέθηκαν ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με έμφαση στην ουσιαστική και έμπρακτη αναγνώριση του υψίστης εθνικής σημασίας αγώνα των αστυνομικών μας για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών, καθώς και για τη γενικότερη διασφάλιση της τάξης, ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης των πολιτών. 

Στο πλαίσιο αυτό επιδόθηκε υπόμνημα αναλυτικών διεκδικήσεων και αιτημάτων για επίλυση από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, επέδωσε στον κ. Υφυπουργό τιμητική πλακέτα, με το έμβλημα της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Συντάκτης Νewsroom 18 Οκτωβρίου, 2023 08:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV